Hoe om menopauze symptomen natuurlijke wijze beheren

Hoe om menopauze symptomen natuurlijke wijze beheren

Menopauze hoeft niet om je leven te ruïneren. Leer hoe u op natuurlijke wijze kan helpen uw symptomen. Je hoeft niet te nemen die opvliegers liggen.

Instructies

•  Probeer aromatherapie. Probeer lavendel, kamille, lavendel, pepermunt en salie. Deze geuren zou perfect om te genieten, terwijl het weken in een warm bad zijn. Naast genieten van deze geuren in een bad, steken kaarsen rond uw huis. Wierook met deze geuren zal ook de truc doen.

•  Gebruik kruiden die een reputatie voor het verlichten van symptomen van de menopauze hebben. Deze omvatten Dong Quai, zilverkaars, Chasteberry, teunisbloemolie en Saw Palmetto. Kruiden kunnen worden genomen in capsule vorm en overal gekochte kruiden worden verkocht. GNC heeft een grote selectie en is zeker om het kruid die u zoekt hebben. Volg altijd de aanwijzingen op het doseren van de flessen.

•  Blijf uit de buurt van alcohol en tabak. Dit moet altijd een regel te zijn, maar vooral tijdens de menopauze als ze kunnen de symptomen die het al moeilijk om te gaan met zijn verergeren.

•  Eet hormoon vriendelijke voedsel. Probeer verse groenten, een paar van de beste zijn wortelen, aardappelen en broccoli. Noten, bonen en amandelen ook toevoegen aan uw dieet.

•  Denk Hypnotherapie is je last hebt van ernstige symptomen van de menopauze. Zelfs het maken van positieve uitspraken om jezelf de hele dag kan een groot verschil maken. Het klinkt misschien gek om te doen, maar het is bewezen dat de voordelen op iemands gemoedstoestand hebben.

Hints

  • Praat met uw arts. Er zijn veel mogelijkheden voor het omgaan met de symptomen en als er iets niet werkt voor u, vraag om suggesties.
  • Bespreek altijd thuis zelfzorg opties die u wilt proberen met uw zorgverzekeraar.
  • Als u overweegt een combinatie van kruiden, een afspraak maken met een kruidendokter. Zij zijn experts op het gebied van kruiden en kan u adviseren als men een negatieve interactie met een ander.