Hoe om meer energie te krijgen

Hoe om meer energie te krijgen

Als u zich vaak moe en ernstige ziekte hebben uitgesloten, is het tijd om te kijken naar de dag-tot-dag gewoonten om te bepalen of u het maximaliseren van uw energie-winkels. Veel basics - vaak eten, hydraterende, sporten en slapen - vaak over het hoofd gezien, maar zijn eenvoudige en effectieve manieren om energie niveaus natuurlijk en zonder medische hulp te verhogen.

Instructies

•  oefening ten minste drie tot vier keer per week gedurende ten minste 30 minuten. Als je moe bent kan je het gevoel dat je niet genoeg energie om te oefenen, maar studies tonen aan dat intensieve lichaamsbeweging verbetert de energie-niveaus. Op de lange termijn, oefenen, niet alleen geeft je meer energie, maar verbetert ook uw algehele gezondheid en zelfvertrouwen. Yoga is een uitstekend voorbeeld van low-impact oefening die niet alleen energie geeft, maar verbetert ook uw cardiovasculaire systeem en de flexibiliteit.

•  Drink water. Vele malen mensen voelen zich lusteloos om geen andere reden dan uitdroging. Het is gemakkelijk om te worden uitgedroogd omdat elke dag een persoon verliest water door middel van eenvoudige dingen zoals ademhaling, bewegen en plassen. Een goede vuistregel om te zorgen dat je goed gehydrateerd en energiek is om minstens acht glazen water per dag te drinken. Je weet dat je goed gehydrateerd wanneer uw urine is lichtgeel; donkerder urine stelt de noodzaak te hydrateren.

•  Sleep zeven tot acht uur per nacht. Zet jezelf op een slaap schema en zich te onthouden van het nemen van dutjes langer dan 10 minuten gedurende de dag, omdat ze kunnen leiden tot moeilijk in slaap vallen 's nachts. Cafeïne kan ook een boosdoener bij het ontstaan ​​van onrustige slaap. Beperk uw inname van cafeïnehoudende dranken tijdens de dag - met name in de middag en avond - want het duurt enkele uren voor het lichaam te verwerken en te elimineren cafeïne.

•  Eet regelmatig. Mensen die uren wachten voor het eten hun volgende snack of maaltijd te ervaren vaak lage niveaus van energie, omdat hun bloedsuikerspiegel hebben gedoopt. Zodra die niveaus zijn tot ze vaak energiek. Voeren gezonde snacks, zoals fruit, voor het geval je nodig hebt om nieuwe energie op de weg.

Hints

  • Word actief!
  • Slapen!
  • Extreme vermoeidheid kan een teken zijn van een medische aandoening.