Hoe om likdoorns te behandelen met Citroenen

Hoe om likdoorns te behandelen met Citroenen

Likdoorns zijn gebieden van verdikte huid die meestal voorkomen op de voeten. Ze hebben de neiging zich te ontwikkelen in gebieden die te hoge druk te ervaren en zijn een van de natuurlijke afweer tegen hoge druk. Indien een maïs te groot wordt, het lichaam niet herkend als onderdeel van het lichaam en beginnen te vallen als vreemde groei. Wanneer dit gebeurt, likdoorns pijnlijk en geïnfecteerd. Remedies zoals maïs pleisters geen onderscheid maken tussen een gezonde huid en likdoorns, zodat ze kunnen heel gevaarlijk zijn. Je moet ook onthouden van het snijden van uw likdoorns, omdat dit kan leiden tot ernstig bloeden en littekens. De beste manier om maïs pijn is het natuurlijk behandelen en de drukbron te verwijderen. Dit kan betekenen dat het kopen van nieuwe schoenen of niet dragen van hoge hakken zo vaak. In dit artikel zullen we bespreken hoe likdoorns met citroenen te behandelen, zodat ze minder ontstoken worden en zelfs verdwijnen.

Instructies

Hoe om likdoorns te behandelen met Citroenen

•  Snijd een dun schijfje citroen. U kunt dit doen door het snijden van de citroen in vieren, dan is het snijden van een plat stuk af van de ene kant van een kwart.

•  Wikkel de citroen rond de maïs. Het moet de gehele maïs zijn en zal waarschijnlijk ook een deel van de onaangetaste gebied van de teen of voet raakt.

•  Wikkel de tape rond de citroen en je voet. De tape moet niet knippen van de bloedsomloop, maar het moet het schijfje citroen stevig op zijn plaats. Bedek de hele schijfje citroen, zodat het sap niet sijpelen.

•  Laat de citroen afgeplakt om je voet 's nachts. Indien u dit wenst kunt u een sok dragen over je voet om te voorkomen dat de band uit te glijden.

•  Afwassen de citroen behandeling. Voorzichtig wassen het gebied met de mais met warm water om de citroensap verwijderen. Je voet moet minder pijnlijk en na verloop van tijd, met de juiste veranderingen aan voet kleding voelen, dan zie je het koren te verminderen en zelfs verdwijnen.