Hoe om kwaliteit te meten in Drug & Alcohol behandeling plannen

Een drug en alcohol behandelplan wordt meestal geschreven op individuele basis door de begeleider van een cliënt. Het behandelplan Gegevens van de diensten van een cliënt het invoeren van een drug en alcohol rehab centrum zal tijdens zijn verblijf in de inrichting te krijgen. Het behandelplan moet ook plannen voor nazorg. Het meten van de kwaliteit van een behandelplan is niet moeilijk als je weet wat te verwachten van uw raadsman en de drugs en alcohol faciliteit zelf. Leren om een ​​van deze behandeling plannen te evalueren kan een belangrijke eerste stap zijn als u of iemand die je liefde behoeften aan hulp voor drugsmisbruik problemen te zoeken.

Instructies

•  Maak een lijst van vragen. Vraag naar programmastructuur de behandeling faciliteit. Veel faciliteiten kunt u een hand-out die een typische dag in het behandelcentrum verklaart. Vraag naar de kwalificaties van de begeleiders en andere medewerkers. Onder meer specifieke vragen over gezinsbegeleiding en nazorg.

•  Ga naar een drugs en ​​alcohol verwerker of intramurale revalidatie in uw buurt (zie bronnen). Bel van tevoren en laat de faciliteit weten dat je komt en zou graag de gelegenheid om vragen te stellen en te evalueren van het programma wilt. De meeste voorzieningen zijn open voor dit, zeker als je van tevoren kennis te geven. Informeren hen wilt u tijdens uw bezoek aan een van hun adviseurs te spreken.

•  Vraag om een behandelplan te zien. Een gekwalificeerde hulpverlener moet gaan zitten met u en gaan over één. Vanwege HIPPA, zal de hulpverlener niet gaan over een feitelijke behandeling van plan, maar hij moet een monster behandelplan hij kan gebruiken om het proces uit te leggen hebben. Kijk over het plan om te zorgen voor een goede balans van een-op-een tijd met de counselor als groepsbegeleiding. Controleer om de soorten van educatieve programma's aangeboden zien. Woede beheer klassen, drugs en alcohol onderwijs, en klassen om klanten te helpen in contact te komen met hun emoties zijn essentieel. Vraag de counselor over specifieke benaderingen zijn een-op-een begeleiding met klanten. Alle componenten gaan in het creëren van een effectief drugs en alcohol opdrachtgever behandelplan.