Hoe om kinderen te helpen overwinnen Overmatige angst

Typisch, alle kinderen ervaren angst tot op zekere hoogte. De meeste kinderen bang voor fysieke gevaren zoals een grommende hond of verloren in een warenhuis, maar sommigen vrezen immateriële dingen zoals denkbeeldige wezens of het geluid van een onweersbui. Wanneer angst voor bepaalde situaties of objecten van een kind te groot wordt, wordt het bekend als een fobie. Enkele van de meest voorkomende fobieën jeugd onder meer een angst voor het donker, spinnen, hoogtes en water. Deze fobieën kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd in de volwassenheid. Met hulp van u, kan uw kind te overwinnen zijn overmatige angst. Hier zijn een paar stappen die u kunt nemen om te helpen verlichten van zijn zorgen en het gezicht van zijn angsten.

Instructies

•  Moedig je kind aan u om te praten over haar angsten. Ondersteunend en hen niet te ontslaan. Vertelde haar om "get over it" of belachelijk haar zal alleen dienen om af te breken de communicatie en de invoering van het vertrouwen kwesties. Vaak praten over wat haar bang maakt kan de situatie in perspectief voor haar gezet, zodat ze kunnen beginnen met het werken aan het overwinnen van de angst op haar eigen.

•  Leg elke foute geloof je kind kan hebben over wat haar bang maakt. Bijvoorbeeld, als ze een fobie voor honden, uitleggen dat ze voorzichtig rond nieuwe honden moeten zijn, maar met een paar regels van veiligheid, de meeste honden zijn onschadelijk en zal haar geen pijn.

•  hem geleidelijk bloot te stellen aan zijn angsten. Volledige vermijding van het object of de situatie die hij vreest zal alleen zijn geloof dat hij bang zou moeten versterken. Het ontmaskeren van hem langzaam zal hem ongevoelig en laat hem aan zijn angst te overwinnen in zijn eigen tempo.

•  Praktijk kalmerende ademhalingstechnieken met hem. Leren om zelf de rust zal een nuttig hulpmiddel voor als hij bang is en weg van je. Een visualisatie oefening waar hij beeldt zichzelf geconfronteerd met zijn angst en niets vreselijke gebeurtenis aan hem kan ook heel effectief zijn.

•  Leer door voorbeeld. Wees voorzichtig dat u uw eigen fobieën niet over te dragen op uw kinderen. Als uw kind ziet u vaak overdreven reageert in bepaalde situaties, is ze gebonden aan veronderstellen zij moet ook bang zijn. Het overwinnen van je eigen angsten zal een goed voorbeeld voor je kind in te stellen.

Hints

  • Als uw kind is niet verbaal uitte zijn vrees voor u, zijn enkele tekenen van nood aangeeft dat hij een buitensporige angst levend ademhaling, gespannen spieren, trillen of beven, en duizeligheid.
  • Als fobieën van uw kind zijn zwaar zijn dagelijks leven beïnvloeden, spreken aan zijn kinderarts die je kan verwijzen naar een gekwalificeerde therapeut die gespecialiseerd is in de kindertijd gedrag.