Hoe om kinderen te helpen met Zweren

Een zweer is een pijnlijke, onaangename en degeneratieve gezondheidsprobleem dat miljoenen mensen elk jaar. Terwijl de meeste mensen associëren zweren met volwassen stress en voeding, in waarheid veel kinderen ook last hebben van de maag zweren. Want het is relatief eenvoudig om een ​​kind die last hebben van zweren te helpen is het belangrijk om te weten hoe. Lees verder om te leren hoe om kinderen te helpen met zweren.

Instructies

•  Kijk voor de specifieke symptomen van maagzweer bij kinderen want het is moeilijk voor een kind om te lokaliseren en verwoorden van de symptomen van een maagzweer. Ja het kind te wijzen waar de pijn en of ze bepaald dat de ruimte tussen de buik en het borstbeen, waar ulcus pijn meestal optreedt. Ook bewust zijn van de overmatige oprispingen of winderigheid kunnen ook symptomen van verschillende soorten zweren.

•  Neem uw ​​kind naar een arts die een paar eenvoudige tests kan draaien of zelfs te behandelen het kind te zweren zonder te testen voor een maagzweer. De dokter is waarschijnlijk om te testen op een bacteriële infectie genaamd H. pylori. Als de arts het voorschrijft antibiotica is het belangrijk voor u om ervoor te zorgen dat het kind de gehele loop van de geneeskunde als je wilt om haar te helpen beter te worden.

•  Geef uw kind een milde antacidum zoals Tums te helpen verlichten een deel van de pijn veroorzaakt door maagzuur. Neem contact op met uw arts is dit OK is voor het geval van uw kind. In het algemeen worden antacida onschadelijk en zeer effectief voor tijdelijke verlichting van de effecten van zweren in zowel volwassenen als kinderen beschouwd.

•  Blijf weg van het proberen om uw kind met behandelingen van conventionele wijsheid, omdat deze behandelingen, zoals melk te helpen, doen vaak meer kwaad dan helpen als het gaat om zweren. In het geval van melk, de zuurgraad van de stof eigenlijk verergert het probleem, ondanks de meeste mensen de intuïtie en aannames dat melk is een eenvoudig wondermiddel voor acid-achtige symptomen.