Hoe om kinderen te helpen Door Verdriet

Hoe om kinderen te helpen Door Verdriet

De stadia van rouw na een verlies kan variëren van mild tot ernstig. Bij kinderen kan de symptomen sterk verschillen van die vertoond door volwassenen. Het is allereerst belangrijk om het probleem te beter steun in het genezingsproces. Ongeacht leeftijd, echter, de stadia van verdriet blijven hetzelfde en er zijn manieren om kinderen te helpen.

Instructies

•  Bespreek de dood met het kind om zijn kennis over het onderwerp na te gaan. In de vroege kindertijd, kan het idee van de dood worden gezien als tijdelijke, als u op reis gaat. Het kan frustrerend en verwarrend zijn als het kind gelooft dat de verloren geliefde of huisdier zal terugkeren. Geestelijk, kunnen oudere kinderen vragen stellen over de concepten van hemel en hel en kan heel angstig van waar de geliefde is gegaan geworden. Het is belangrijk om deze angsten te bespreken door het openen van eerlijke communicatie met betrekking tot het geloof van dat kind en zijn gezin. Spirituele leiders van de gemeenschap kunnen bieden met dit, zoals blikje begeleiders die werken met verdriet.

•  Gebruik tekeningen na te gaan hoe het kind omgaan met verlies. Vaak zullen kinderen symbolisch spiegelen hun gevoelens in foto's. Donker en eng tekeningen onthullen mogelijke gevoelens van angst, terwijl foto's van zonnig en speeltuinen gevoelens van veiligheid en geluk kan aantonen. Neem de tijd om te tekenen met het kind en vragen over wat haar tekeningen voor hen betekenen. Gebruik open vragen om meer communicatie mogelijk te maken.

•  Kweek een plant of bloem. Kinderen die rouwen zijn gericht op één fase van de levenscyclus. Hen te helpen zie het volledige spectrum kan hen helpen het verlies te omarmen en de dood zien als een onderdeel van een grotere afbeelding. Dit helpt bewegen het concept van de dood uit het rijk van negativiteit naar noodzaak. Dood een enge concept kan worden, tenzij het wordt getemperd met de volledige cyclus, met inbegrip van het leven. Het toestaan ​​van het kind om te groeien en de zorg voor een object voedt dit begrip.

•  Gebruik poppen of action figures om kinderen een veilige manier om te handelen uit hun gevoelens. Laat kinderen het spel te verplaatsen in hun eigen tempo en een probleem duwen nooit. Kinderen zijn vaak transparant als het gaat om gevoelens en angsten en dit biedt een veilige manier voor hen om zich te uiten zonder volledig open te stellen.

•  Lees boeken of films kijken met onderwerpen van het verlies bij het ​​acceptabel. Van de "Lion King" aan "Waar de Red Fern groeit," verhalen van verlies kan worden gevonden in de jeugdliteratuur en in films. Kies verhalen en films die zijn aangepast aan de leeftijd van het kind en die van de situatie aanvaardbaar zijn.

Hints

  • Kinderen moeten een veilige omgeving om de stadia van verdriet te uiten. Deze fasen zullen aanwezig zijn als ontkenning, woede, onderhandelen, depressie en acceptatie zijn, maar kan komen en gaan in een willekeurige volgorde. Kinderen die lijken te verliezen accepteren kan plotseling erg boos geworden. Sommige kinderen in één fase blijft gedurende een langere tijd alleen snel en zelfs in geringe bewegen door anderen. Toch kan anderen slechts geringe eigenschappen van alle stadia tonen.
  • Kinderen vertonen symptomen van depressie, zoals verlies van eetlust, slapeloosheid, overmatig huilen en verwarring moet geestelijke gezondheidszorg behandeling worden aangeboden. In veel situaties kan de mensen om het kind te maken krijgt met verlies zichzelf en niet in staat of bereid zijn om de steun van de rouwende kind kan vereisen. Zelfs kinderen die lijken te gaan met hun verdriet goed moeten worden onderzocht op veranderingen in het gedrag.