Hoe om Internal Scar Tissue met Barley Behandel

Hoe om Internal Scar Tissue met Barley Behandel

Interne littekenweefsel spierweefsel, organen en bindweefsel in het lichaam. Deze ontstaan ​​door trauma of ontsteking van cellen en weefsels en samen verbinden om verklevingen vormen. Deze verklevingen kunnen bewegingen te beperken of te voorkomen dat de organen van functioneren. Een vorm van interne littekenweefsel is sarcoïdose, die meestal asymptomatisch maar soms kan vezelachtige littekenweefsel in de longen veroorzaken. De tekenen en symptomen zijn onder meer kortademigheid en vergrote lymfeklieren rond de longen. Een röntgenfoto, kan longfunctieonderzoek of biopsie worden gebruikt om de diagnose te stellen. De behandeling kan bestaan ​​gerst of de supplementen.

Instructies

•  Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium en arm aan calcium, zoals gerst en andere granen. Gerst is rijk aan voedingsvezels en selenium (anti-oxidanten).

•  Neem gerst supplementen, die rijk enzymen, antioxidanten, vitaminen, mineralen, eiwitten en chlorofyl de gerst dieet verhogen.

•  Neem multivitaminen bevattende antioxidanten A, C, E en B-complex en mineralen zoals zink, magnesium, selenium en te helpen genezen bindweefsel en reparatie littekenweefsel.

•  Neem een tot twee capsules of 1-3 eetl. visolie (omega-3 vetzuren) driemaal daags. Visolie is bekend ontsteking in het lichaam.

•  Neem 500 mg per dag bromelaïne. Het is afgeleid van ananas, enzymen die essentieel bij het behandelen van littekenweefsel produceren.

Hints

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een behandeling. Deze omvatten vitaminen en andere supplementen zoals bromelaïne, die kunnen interageren met conventionele geneesmiddelen en het risico van bloeden verhogen.