Hoe om indigestie Symptomen (functionele dyspepsie) met Natural Remedies Behandel

Hoe om indigestie Symptomen (functionele dyspepsie) met Natural Remedies Behandel

Dyspepsie (indigestie), ook wel functionele dyspepsie, is een aanhoudende maagpijn of ongemak voornamelijk in de bovenbuik. Indigestie symptomen van invloed op ongeveer 25 procent van de mensen in de Verenigde Staten en andere westerse landen (zie Resource # 1 hieronder). Hier zijn een paar indigestie door alternatieve geneeskunde beoefenaars voorgeschreven.

Instructies

•  Verlaag indigestie symptomen van functionele dyspepsie met ontspannende therapieën. De Mayo Clinic (Zie Resource # 2 hieronder) suggereert progressieve spier ontspanning en geleide verbeelding om de symptomen van angst en stress in verband met maagklachten te verlichten.

•  Neem contact op met een acupunctuur beoefenaar dyspepsie (indigestie) symptomen te behandelen. De beoefenaar zal uw medische geschiedenis nemen dan onderzoeken je tong en pols om een ​​diagnose vast te stellen. De acupunctuur sessie zal betrekken plaatsen van zeer fijne naalden in specifieke punten, de zogenaamde acupunten, op je lichaam. Afhankelijk van de ernst van, moet u wellicht een paar sessies om een ​​effect te zien.

•  Gebruik Tuina massage aan functionele dyspepsie. Tuina massage, dat is een belangrijke component in de Traditionele Chinese Geneeskunde (Zie Resource # 3 hieronder), is een van de oudste therapieën die de mens kent. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat het effectief is bij de behandeling van (indigestie) symptomen, vooral bij kinderen.

4 verlicht indigestie symptomen met aromatherapie. Doe een paar druppels kamille of lavendel essentiële olie op je kussen voor een ontspannen slaap te bevorderen. Als alternatief, krijgen een aromatherapie massage om de gespannen spieren te verlichten rond je buik.

•  Neem pepermuntolie en karwij olie in combinatie (zie Resource 4 #). Klinisch onderzoek van Duitse wetenschappers ontdekt dat het nemen van 90mg van pepermuntolie en 50mg van karwij olie in combinatie zijn effectief in het herbeleven van dyspepsie (indigestie) symptomen.

•  Drink wat pepermunt kruidenthee. U kunt ook volledig gecoate pepermunt voedingssupplementen. Deze supplementen zijn geformuleerd om hun inhoud vrij in de darmen, in plaats van de maag.