Hoe om iemand te stoppen met roken hypnotiseren

Hoe om iemand te stoppen met roken hypnotiseren

Sommige machtige belangengroepen willen de meeste mensen naar hypnotiseurs associëren met podiumacts en onschadelijk gags. Het is echter een bewezen hulpmiddel voor het creëren van positieve verandering en wordt als zodanig erkend in de wetgeving in bepaalde staten.

Instructies

•  Verzamel informatie over het gedrag. Voordat springen in een trance formatie, begrijpen de details van het gedrag te veranderen. De meest relevante informatie zullen de triggers voor het roken en de waarden opgedaan met roken. Hoewel dit klinkt misschien vreemd, zullen de mensen vinden, na een beetje zelfonderzoek, dat er een aantal positieve reden waarom ze begonnen met roken, of het was aan te sluiten bij een bepaald publiek, om er cool of iets anders.

•  Definieer de gewenste toestand. Proberen om informatie over de klant gewenste resultaat te lokken. Uiteraard zal deze ook niet te roken, maar de klant moet worden gevraagd om een ​​aantal positieve elementen in een foto van haar, zoals hobby's ze zou kunnen beginnen om haar tijd te vullen, of hoe ze het geld dat ze besparen op sigaretten besteden zetten. Ook ontlokken nieuw gedrag dat de waarden die roken voorheen aangeboden zal bieden.

•  Laten een trance. Er zijn oneindig veel manieren om een ​​klant te zetten in een trance, van het lezen van een scripted inductie met behulp van complexe metaforen en kalmerende taal en de klassieke gouden horloge. Hoewel sommige mensen hypnose kan weerstaan, kan iedereen worden gehypnotiseerd als ze bereid zijn. Tekenen van een trance onder tragere ademhaling, verhoogde suggestibiliteit en mogelijke katalepsie.

•  neutraliseren triggers. Zodra de klant is in een trance, neutraliseren het roken triggers opgewekt in stap 1 Direct de klant om de trekker over denken en vervolgens te koppelen aan andere gedragingen naast roken, ideaal die in de gewenste uitkomst. Dit vergt wat creativiteit op een deel van de hypnotiseur, maar op zijn minst, moet het verband tussen de trekker en roken gebroken zijn.

•  Leg de nadruk op de waarden. Voor hypnotherapie met succes een gedrag, de waarde van de probleemgedrag moet worden bewaard. Met andere woorden, in plaats van het stellen van de persoon op te geven wat het ook was hij uit het roken, moet hij worden aangeboden dezelfde waarden door middel van nieuwe, positief gedrag. Moedig dit gedrag door ze levendig in de verbeelding van de klant en de oprichting van triggers voor hen.

Hints

  • Hoewel het mogelijk is om hypnose uit boeken of online artikelen te leren, is er geen vervanging voor de ervaring van het oefenen met een mentor of het nemen van een interactief hypnotherapie klasse.