Hoe om hulp krijgt met een drugsverslaving

Hoe om hulp krijgt met een drugsverslaving

Drugsverslaving kan worden behandeld. Er is hulp beschikbaar is, zelfs voor de verslaafde die voelt alle hoop is weg of voor familieleden die op een verlies bij de behandeling van de verslaafde. Zodra de persoon die verslaafd zijn aan drugs is ervan overtuigd dat de behandeling is de enige optie, kan het herstel beginnen. De familie, vrienden of verzorgers moeten zich realiseren dat de uitkomst van de behandeling volledig zal worden tot de verslaafde. Middelen voor behandeling met geneesmiddelen zijn gemakkelijk te vinden.

Instructies

Toegeven dat er een probleem is

•  De eerste stap in het verkrijgen van hulp voor drugsverslaving is toe te geven dat er een probleem is. Als de verslaafde niet echt wil stoppen, kan de behandeling een verspilling van tijd en geld zijn.

•  Een plan moet worden in plaats van een interventie als de familie besluit om de verslaafde te helpen. Zodra hij of zij voelt dat het tijd is om hulp te krijgen, spreken tot een professionele hulpverlener zal nodig zijn om te beslissen over de volgende stap.

•  Of de verslaafde of familieleden kunnen hun lokale geestelijke gezondheidszorg agentschap noemen. Het National Institute on Drug Abuse (http://www.nida.nih.gov/) kan online worden geraadpleegd en biedt zelfs gratis klinische trials.

•  Therapeuten eens dat klinische behandeling is de meest effectieve route naar soberheid. Verslaafden hebben vaak behoefte om te gaan door detox in een veilige en gecontroleerde omgeving.

•  Eenmaal in behandeling, zal de verslaafde mensen die kunnen betrekking hebben te vinden. Nazorg groepen zoals Narcotics Anonymous zijn belangrijk in het helpen van de verslaafde verblijf schoon.