Hoe om High Frequency hoortest

Hoe om High Frequency hoortest

Horen bij hoge frequentie niveau verschilt van persoon tot persoon en in het algemeen af ​​naarmate je ouder wordt of als uw gehoor is beschadigd. Er zijn diverse gratis testen beschikbaar die een waaier van tinten van toenemende frequenties bieden en kunt u de grenzen van uw gehoor te testen. Omdat de frequenties te verhogen, wordt de toon hoger en hoger en kwam uiteindelijk tot het punt waar je niet meer kunt horen.

Instructies

•  Schakel de computer en toegang krijgen tot een hoge frequentie gehoortest. Een aantal van hen kan gemakkelijk online worden gevonden. Bijvoorbeeld, de Universiteit van New South Wales in Australië heeft een uitgebreid gehoor frequentie-test op hun website.

•  Steek de hoofdtelefoon in de geluidsingang van de computer en zet ze op. Zorg ervoor dat ze goed aansluiten, en dat de achtergrondruis van de omgeving wordt geminimaliseerd.

•  Doe de test, hetgeen inhoudt luisteren tonen geleidelijk toenemende frequentie die steeds moeilijker wordt om horen de frequenties toenemen. Zodra de toon onmogelijk wordt om te horen, zal het vorige niveau van de frequentie limiet voor die bepaalde persoon.

Hints

  • - Zorg ervoor dat u begint te luisteren bij lagere frequenties, geleidelijk opbouwen naar hogere frequenties. Meteen te springen om zeer hoge frequenties zou kunnen kwetsen of zelfs gehoor beschadigen.