Hoe om het geheugen met Natural Remedies Boost

Hoe om het geheugen met Natural Remedies Boost

Geheugenverlies hoeft niet onvermijdelijk te zijn als je ouder wordt. Het brein heeft bepaalde voedingsstoffen naar de chemicaliën die hij gebruikt om herinneringen te verzenden behouden. Het eten van een evenwichtige, gezonde voeding, dat een scala aan vitaminen en mineralen bevat - evenals het onderhoud van uw niveau van lichamelijke oefening als je ouder wordt - kan alles wat je nodig hebt om je geheugen goed te laten functioneren. Deze tips kunnen ook uw kans op het ontwikkelen van aandoeningen zoals dementie en de ziekte van Alzheimer te verminderen. Hier zijn een aantal manieren om uw geheugen te stimuleren met natuurlijke remedies.

Instructies

•  Inclusief tal van de antioxidant vitamines C en E, in uw dieet. Of eet voedingsmiddelen die rijk zijn deze vitaminen of supplementen, vitaminen C en E werden bescherming tegen geheugenverlies en het ontstaan ​​van dementie. Een studie uit 2002 gepubliceerd in de 'Archives of Neurology "gevonden dat mensen die grote hoeveelheden vitamine E in hun dieet hadden waren 36 procent minder kans op een daling van de geestelijke vermogens te ervaren.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C is 90 milligram per dag en de ADH van vitamine E is 22 internationale eenheden (IU).

•  Neem dagelijks een vitamine B-complex, dat foliumzuur bevat. Vitamine B-12 is vooral belangrijk voor het behoud van geheugen. Volgens Mark Stengler, ND, auteur van "The Natural Physician's Healing Therapies", vonden de onderzoekers dat het nemen van vitamine B-12-geheugen daling met een derde kan vertragen.

•  Neem DHA supplementen om het geheugen te verbeteren. Docosahexaeenzuur is een omega-3 vetzuur dat van nature in koud water vis en algen. Een studie gepubliceerd in het nummer van "Alzheimer & Dementie: Het dagboek van de Alzheimer's Association" november 2010 bleek dat het geheugen en het leervermogen verbeteren bij gezonde oudere mensen die na het nemen van DHA supplementen voor zes maanden mild geheugenverlies had. DHA komt in capsule vorm en wordt ook gevonden in visolie supplementen samen met EPA (eicosapentaeenzuur).

De aanbevolen dosis van DHA is 1.000 tot 2.500 milligram per dag.

•  Eet meer voedingsmiddelen die lecithine bevatten. Lecithine helpt in het complex celmembranen en is een van de weinige componenten kan door de bloed-hersenbarrière. Acetylcholine is de stof die is gevonden te ontbreken bij Alzheimerpatiënten. De meeste mensen kunnen genoeg lecithine krijgen via hun voeding, maar supplementen zijn beschikbaar. Voedingsmiddelen rijk aan lecithine bevatten sojabonen, peulvruchten, granen, vis, eigeel, tarwekiemen en pinda's.

De aanbevolen dosis is 550 milligram lecithine per dag.

•  Neem een dagelijkse wandeling. Een studie gepubliceerd in het nummer van "Neurology" oktober 2010 bleek dat mensen die minstens zes mijl per week liep de hersenen kan beschermen tegen het krimpen en het verliezen van herinneringen als ze ouder worden. Aan het einde van de 13 jaar durende studie, vonden de onderzoekers dat de deelnemers die bleef lopen tussen de zes tot negen mijl per week werden 50 procent minder kans om het geheugen te verliezen dan degenen die minder liep.