Hoe om herhaling van tyfus voorkomen

Buiktyfus een ernstige infectie van de darmen die snel kunnen verspreiden naar andere delen van het lichaam. De infectie wordt veroorzaakt door Salmonella typhi, bacteriën die vaak verspreid voor reizigers in het buitenland. De bacterie kan worden verspreid via water of besmet voedsel. Het is aanbevolen dat, bij het reizen buiten de Verenigde Staten, een tyfus vaccin om de infectie te voorkomen ontvangt u. Symptomen zijn griepachtige de infectie kan worden behandeld door middel van antibiotica zoals ampicilline of ciprofloxacine. Zodra u herstellen van de infectie, is het belangrijk om stappen om een ​​herhaling te voorkomen.

Instructies

•  Raadpleeg een arts nadat u hebt hersteld van tyfus naar de beste oplossingen om te voorkomen dat de tyfus van terugkerende. Uw arts zal u een medicijn dat hij voelt zal uw immuunsysteem te helpen en zal een vaccin toe te geven.

•  Neem de tyfus vaccin om de drie jaar. Het vaccin wordt gewoonlijk toegediend voor mensen die het land te verlaten, maar als je tyfus hebt gehad in het verleden, zal uw arts u helpen om ervoor te zorgen dat u de opname beschikbaar als je gevoelig zijn.

•  Drink veel gefilterd water per dag. Gebotteld water drinken of kook het water voordat je het gebruikt. Je moet tussen de zes tot acht glazen water per dag te drinken om je lichaam vrij van giftige stoffen te houden.

•  Zorg ervoor dat al het voedsel dat je eet zijn goed gaar, vooral kip en varkensvlees. Ook, alleen consumeren groenten en fruit die worden geschild of gekookt. Wees voorzichtig met het eten in restaurants en fast-food plaatsen die je voedsel goed wordt voorbereid.

•  De praktijk een goede hygiëne bij het ​​wassen van uw handen grondig na gebruik van het toilet en zorg ervoor niet in contact met ziektekiemen te komen. Het is ook nuttig om dagelijks te oefenen en om vitamine C te nemen om te helpen uw immuunsysteem gezond.