Hoe om haaruitval Van orale anticonceptiva Stop

De meeste mensen zijn zich niet bewust dat orale anticonceptiva kan eigenlijk prompt haarverlies bij vrouwen. Helaas, zal een aantal van de vrouwen niet per se correleren hun haaruitval met hun pil, die de neiging heeft om de behandeling uit te stellen tot het verlies merkbaar is geworden. Toch zijn er een aantal dingen die een vrouw kan doen om dit te stoppen haarverlies van het gebeuren en daadwerkelijk een groei plaats. Meest enige tijd en geduld om werk, maar de technieken gunstig voor een aantal vrouwen bewezen.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts. Je nodig hebt om te onderscheiden of uw haaruitval is van de orale contraceptiva of wegens een andere reden helemaal, want ook vrouwen kunnen ervaren "patroon" kaalheid net als mannen, al is het niet zo vaak voor.

•  Vraag uw arts als u moet overschakelen naar een low-androgeen index orale contraceptiva, omdat deze vorm van anticonceptie is minder kans op haaruitval veroorzaken. En volgens de American Association haaruitval, hebben lage androgeen index pil gebruikt om haarverlies bij vrouwen met positieve resultaten te behandelen.

•  Start met behulp van minoxidil. Voor vrouwen is het beste om te beginnen met een topische oplossing die minoxidil zodra ze merken tekenen van haarverlies. Dit product werkt goed op het handhaven van een vrouw het huidige hoofd van het haar met een milde tot matige haargroei.

•  Bespreek de mogelijkheid van hormonale substitutietherapie. Vrouwen in de menopauze hebben positieve resultaten van hormonale substitutietherapie ervaren om haaruitval te behandelen. U kunt ook in staat zijn om deze vorm van behandeling voor haarverlies te gebruiken als gevolg van orale anticonceptiva. Maar je moet deze optie bespreken met uw arts, omdat alle vormen van behandeling zal werken niet altijd bij alle vrouwen.

•  Begin het nemen van een androgeen receptor remmer, zoals Aldactone of Tagamet. Hoewel deze soorten medicijnen worden vaak gebruikt voor andere medische aandoeningen, hebben ze positieve resultaten bij de behandeling van haarverlies bij vrouwen. Ze zijn echter op dit moment niet goedgekeurd door de FDA voor haar verlies, zodat je nodig hebt om deze optie te bespreken met uw arts. Volgens de American Association haaruitval, zullen artsen deze soorten medicijnen voor haaruitval voorschrijven, maar alleen bij vrouwen.

Hints

  • Volgens de American Hair Loss Association, een vrouw gaan door behandeling voor haarverlies, ongeacht de reden, moet het gehalte aan vitaminen en mineralen in haar dieet te houden. Hoewel dit geen behandeling voor haarverlies, maar het kan helpen bij de werkzaamheid van welke optie zij momenteel op.