Hoe om haaruitval bij Afro-Amerikanen Stop

Haaruitval is een probleem dat veel Afro-Amerikanen worden geconfronteerd. Omgaan met haaruitval is vaak frustrerend en uiterst gênant. Hoewel het natuurlijk om onmiddellijk hulp zoeken zijn er een paar dingen die je kunt doen op uw eigen voordat hij zich op dure kappers die gespecialiseerd zijn in haaruitval.

Instructies

•  Was het haar regelmatig en staat het goed. Was je haar wekelijkse behulp Nioxin of een ander product dat is ontworpen om haaruitval en / of dunner te stoppen. Na het wassen, diepe staat met een natuurlijk eiwit conditioner in combinatie met lichte conditioner ontworpen om te helpen met haar verlies of beschadiging.

•  Houd haar gehydrateerd en gezond. Olie je hoofdhuid dagelijks met shea boter of tea-tree olie ter bestrijding van droogte (die zouden kunnen bijdragen aan haaruitval), terwijl het stimuleren van nieuwe haargroei. In aanvulling op het oliën uw hoofdhuid, hebben een gespleten of beschadigde uiteinden afgesneden vaak om je haar gezond te houden.

•  Vermijd overmatige hitte en chemicaliën waar mogelijk. Verleng de tijd tussen relaxers en touch-ups wanneer van toepassing zijn op de hoeveelheid chemische stoffen waaraan je haar wordt blootgesteld te verminderen. Ook, air-droog haar waar mogelijk in plaats van föhnen en stijltang / krul het haar zo min mogelijk.

•  Als haaruitval blijft ondanks de behandeling, bespreek uw situatie met uw arts. Plotselinge of overmatige haaruitval bij Afro-Amerikanen kunnen soms worden toegeschreven aan stress, vitaminegebrek of zelfs huidaandoeningen. Een arts zal in staat zijn om over-the-counter producten adviseren of voorschrijven indien nodig sterkere medicijnen.