Hoe om haaruitval aan hypothyreoïdie Restore

De schildklier en zijn hormonen spelen een belangrijke rol in haargroei en gezondheid. Wanneer schildklierhormonen zijn laag (hypothyreoïdie), haargroei vertraagt ​​of, in sommige gevallen, stopt. Hypothyreoïdie kan ook leiden tot vroegtijdig grijs worden en droog, broos haar. De behandeling van uw ziekte en het verbeteren van uw levensstijl zijn de belangrijkste factoren in het omkeren van deze haar problemen.

Instructies

Omkeren van haaruitval

•  Bel uw arts. Zodra je herkent de symptomen van hypothyreoïdie, een afspraak met uw arts. Andere tekenen van de ziekte zijn: gele huid, geheugenverlies, obstipatie, gewichtstoename, onvruchtbaarheid, struma, vermoeidheid en tintelingen in de vingers, volgens de New York Schildklier Centrum aan de Columbia University.

•  Behandel je lichaam goed. Uw levensstijl beïnvloedt hoe je lichaam functioneert, en stress en slechte gewoonten haar gezondheid kunnen beïnvloeden. Vermijd roken, zwaar drinken en verwerkte voedingsmiddelen. Volg de basisgezondheidszorg principes: eten van een goed uitgebalanceerd dieet, lichaamsbeweging op regelmatige basis, en te drinken zes tot acht glazen water per dag.

•  Neem uw ​​medicatie. Zodra uw arts bevestigt hypothyreoïdie, medicijnen, mogelijk hormoon-vervangende drugs, zal waarschijnlijk worden voorgeschreven. Zodra de hormonale onbalans wordt gecorrigeerd, moet je haar zijn normale groeiproces hervatten.

Hints

  • Hypothyreoïdie is een aandoening die naar schatting 3 tot 5 procent van de bevolking treft. Veel van de slachtoffers zijn vrouwen.
  • Hypothyreoïdie kan leiden tot meer ernstige complicaties en moet onder toezicht van een arts worden behandeld. Probeer niet om jezelf te behandelen, in het bijzonder met de on-line medicijnen die een doktersrecept moeten vereisen.