Hoe om Good Darm Eliminatie

Hoe om Good Darm Eliminatie

Het handhaven van een gezonde spijsvertering is de sleutel tot goed gevoel. Wanneer we oefenen en eet een evenwichtig dieet we helpen bevorderen van een goede stoelgang eliminatie, waardoor het houden van ons lichaam actief en gezond in het proces.
Het is nooit te laat om te beginnen met het verzorgen van je lichaam te beginnen met de binnenkant; hier is hoe:

Instructies

•  Eet voedsel rijk aan vezels:

Vezelrijke voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten en volle granen zijn essentieel bij het bevorderen van een goede stoelgang eliminatie. Een vezelrijk dieet maakt ontlasting zachter te passeren, dus het creëren van minder persen, obstipatie en de mogelijkheid voor aambeien. Nuttigen van een goede hoeveelheid van de dagelijkse voedingsvezels is een natuurlijke remedie voor vele problemen met de spijsvertering; U vindt er een positieve verandering in uw ontlastingspatroon functies met een toename van vezels in uw dieet te merken. Het is ideaal om de stoelgang hebben 2-3 keer per dag.

•  Zorg voor voldoende lichaamsbeweging:

Zelfs als je nog nooit hebt uitgeoefend, kunt u beginnen door te lopen meer, het nemen van de trap in plaats van de lift, en het doen van aquarobics. Een regime van buik crunches of situps toe te voegen aan uw oefening routine is zeer behulpzaam bij het voorkomen van constipatie en het bevorderen van een goede stoelgang eliminatie.

•  Drink meer water:

Water is zeer gunstig voor goede stoelgang eliminatie promoten. Water is ook een natuurlijk laxeermiddel, omdat het gewoon dat als we drinken er genoeg van. Houd de colon vochtig door het drinken een voldoende hoeveelheid water, zorgt voor een gemak bij verwijdering darm, en ook samen met vezels, water helpt om toxines wegvagen van de darm; En dat helpt om uw spijsvertering als geheel gezond, zodat het kan functioneren met efficiëntie.