Hoe om goedkope geneesmiddelen op recept online gemakkelijk kopen

Hoe om goedkope geneesmiddelen op recept online gemakkelijk kopen

Geneesmiddelen op recept kan helpen om hart-en vaatziekten op de baai, complicaties verminderen van diabetes, en zorgen voor verlichting van pijnlijke maagzuur. Echter, kunnen medicijnen duur zijn, zelfs als je medicijnen dekking via uw zorgverzekeraar. Als u geneesmiddelen op recept te nemen op een regelmatige basis, kunt u geld besparen en uitstapjes naar de plaatselijke apotheek te vermijden door ze te kopen online.

Instructies

•  Vraag uw arts om een kopie van al uw voorgeschreven medicijnen.

•  Onderzoek online apotheken. Zorg moet worden gegeven aan de gerenommeerde online apotheken. De Nationale Vereniging van Raden van Apotheek (NABP) recensies online apotheken in de VS, Canada en Australië. De apotheek moet duidelijk op de website dat het in overeenstemming is met de voorschriften uiteengezet door de NABP. Dit zal ervoor zorgen dat de medicijnen die u koopt voldoen aan de normen van de Raad van Bestuur.

•  Neem contact op met de online apotheek en vragen stellen over uw medicijnen. De apotheek medewerker dient te verifiëren dat de prijzen vermeld zijn accuraat en de medicijnen die u nodig hebt op voorraad is. Hij of zij moet ook de vragen die u heeft over de mogelijke bijwerkingen van de medicatie te beantwoorden, alsmede ervoor te zorgen dat u de juiste dosering.

•  Plaats een bestelling. U zult worden gevraagd om een ​​kopie van uw recept en een betaalmiddel. U kunt scannen in het recept te kopiëren, mailen of faxen naar de online apotheker. Zodra u uw gegevens in het systeem veel bedrijven toestaan ​​om recept vernieuwingen direct vanuit het kantoor van uw arts te verkrijgen.

•  Neem contact op met de apotheek als u niet uw medicatie binnen een redelijke termijn ontvangt. Dit kan variëren van slechts enkele dagen tot wel een maand. Zorg ervoor dat je precies weet wanneer de medicatie is gepland aan te komen. De meeste online apotheken zullen verzending garanderen binnen een week van een bestelling.