Hoe om goede houding

Rugpijn kan grotendeels voort niet alleen uit stam of stress; kan worden veroorzaakt door een slechte houding. Hoewel de rug is gebogen, het heeft een natuurlijke toestand waarin het wordt verondersteld om uw lichaam te ondersteunen. Slungelig en leunend zijn niet gezond posities en kan pijn veroorzaken te stralen in de onderrug. Het beoefenen van een goede houding, samen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging zal de meeste rugpijn te verlichten.

Instructies

•  Routinematig sit-rechtop. Zittend aan een bureau kan een persoon te veel "krukken" gebruiken uit leunend op het bureau, om onderuitgezakt aan een kant veroorzaken, te over-afhankelijk van de armleuningen.

•  Neem regelmatig pauzes tijdens het werk. Het zitten in een positie te lang, zelfs met goede houding, kan plaatsen ongedaan belasting van de wervelkolom. Spieren rond de rug moet licht bewerking van tijd tot tijd.

•  Wees je bewust van je houding in alledaagse omstandigheden. Het bevorderen van een goede houding is niet alleen het beoefenen van zittend of staand op het werk; lunch en andere pauzes, evenals persoonlijke tijd wiegen een persoon in een meer ontspannen en bewust gemoedstoestand. Dit is wanneer het bevorderen van een goede houding zal zeer moeilijk zijn, dus het is belangrijk op de hoogte van de positionering te blijven.

•  Gebruik een ergonomische stoel. Deze stoelen helpen om de juiste houding te promoten en rechtop zitten comfortabeler.

•  Draag voetsteunen. Juiste schoen ondersteunt of schoeisel kan ook helpen bij het staan ​​en zitten met een goede houding.

Hints

  • Uw voeten moeten plat blijven op de grond bij het zitten. Dit helpt om een ​​betere afstemming van uw wervelkolom tijdens het zitten.
  • Bleef ontspannen, zelfs als het beoefenen van een goede houding. Over-degraderen tot een routine van gedwongen de juiste houding contraproductief. De wervelkolom en de spieren niet alleen moeten worden uitgewerkt, maar ontspannen.
  • Investeer in een houding-vriendelijke matras. Praat met uw arts of chiropractor over welk type matras te kopen, hard of zacht.