Hoe om gewichtsverlies te bereiken Als je niet kunt oefenen

Hoe om gewichtsverlies te bereiken Als je niet kunt oefenen

Gewichtsverlies is een teer onderwerp, toch? U wilt om gewicht te verliezen, maar je kunt niet uitoefenen. Misschien heb je al gewond geraakt bij een ongeval of misschien ben je te zwaar om veilig te oefenen. Je zou kunnen voelen alsof het een hopeloze situatie. Je nodig hebt (of wilt) om gewicht te verliezen, maar zonder de mogelijkheid op de loopband te krijgen of druk op de wandelroute, je denkt dat je zult hebben om de grootte en het gewicht je nu bent te blijven. Dat is niet waar. Om te springen start uw stofwisseling, te beteugelen uw eetlust, en beginnen met het smelten van die kilo's weg, alles wat je hoeft te doen is volg de stappen die ik zal hieronder worden adressering. Door het uitgeven van een paar dollar en wijdt enige tijd en flexibiliteit in uw dagelijkse regime, zult u de resultaten die zal u het overslaan op de weg van het succes van het gewichtsverlies te zien!

Instructies

•  Neem de pen en papier en schrijf je doelen. Als u een visuele van wat je wil bereiken, zal het u helpen om geconcentreerd te blijven en te slagen om gewicht te verliezen. Noteer ook de voordelen van het verliezen van gewicht. Noteer alles wat je maar bedenken. Het kan ook nuttig zijn om een ​​levensmiddel dagboek bij te houden zijn. Zien wat je in je mond kan een grote wake up call te zijn en u te helpen uw gewichtsverlies doel te bereiken.

•  Ga naar de gezondheid van voedsel op te slaan. Kopen biologische appel cider azijn met Moeder. ("Moeder" betekent gewoon dat de azijn niet wordt verwerkt en de levende enzymen intact blijven.) Dit kost tussen de $ 3 en $ 5. Niet een enorme investering voor iets zo kostbaar als uw gezondheid en gevoel van eigenwaarde. (Niet iedereen lijdt een laag zelfbeeld van overgewicht. Maar als je bent, zul je beseffen dat het doorbrengen van een paar dollar tot een beter gevoel over jezelf is een kleine prijs om te betalen.) Wat ga je doen met biologische appelazijn , vraagt ​​u? Je gaat om het te drinken elke dag, religieus, om uw eetlust te beteugelen, het bevorderen van een gezonde darm, geef je stralende huid, en beginnen te smelten dat vet recht uit je lichaam!

•  Recept voor biologische appel cider azijn gewichtsverlies drank:

Doe 1 theelepel biologische appel cider azijn in 4-8 liter water. Toevoegen
1 pakje Stevia Balance pakket. (Stevia Balance is een gezonde, natuurlijke zoetstof die helpt balans je bloedsuikerspiegel en kan u helpen gewicht te verliezen). Ijs toevoegen als je wilt, roer, en geniet! (Het is vergelijkbaar in smaak aan Limonade in dat de zuurheid van de azijn in evenwicht is met de zoetheid van de Stevia.)

Anders, als je liever warme dranken kunt u 1 theelepel van de biologische appel cider azijn toe te voegen aan een kopje heet water en een scheutje (rauwe) honing of Stevia Balance pakket.

•  Terwijl u bij de gezondheid van voedsel op te slaan, pak een doos van biologische groene thee. Maak jezelf een kop warme thee elke ochtend voordat je eet. U kunt ook drinken (warm of koud) gedurende de dag. Meerdere kopjes per dag is volkomen veilig. Het zal uw eetlust te beteugelen, helpen wegsmelten vet, helpen je metabolisme en helpt ook bestrijden van kanker en de ziekte!

•  Ga naar de supermarkt. Kies uw favoriete groenten. Hou je niet van groente? Probeer ten minste een of twee. Werken in rauw voedsel waar mogelijk. Door het beperken van uw inname van verwerkte voedingsmiddelen en dranken, zul je ontdekken dat kilo eraf een stuk makkelijker.

•  Start het eten van biologische, omega eieren. Dit zijn een prachtige bron van eiwitten die rijk zijn aan voedingsstoffen en zal uw hart, huid, haar te helpen, en de algehele gezondheid. Als je eet een gezond eiwit voor het ontbijt - zoals een organische, omega ei - u zult merken dat uw eetlust wordt gehouden over heel mooi tot lunchtijd. De meeste mensen die eieren voor het ontbijt eet voelt meer energie gedurende de ochtend.

•  Wees creatief met hapjes, lunches en diners. Meng groenten met eiwitten. Snack op rauwe noten en zaden. Ze vullen, voedzaam en gezond voor je!

Hints

  • Voor het beste resultaat volgt u deze tips per dag, waardoor zo veel bewerkte voedingsmiddelen en dranken mogelijk.
  • Ik ben geen diëtiste of Medical Professional. Adviezen in dit artikel is van mijn eigen ervaring. Ik heb met succes verloor meer dan £ 100 - zonder de mogelijkheid om te oefenen als gevolg van ziekte en operaties.