Hoe om gewicht voor vrouwen op te doen met een snelle stofwisseling

Hoe om gewicht voor vrouwen op te doen met een snelle stofwisseling

Je metabolisme helpt je lichaam om te zetten van voedsel in energie en regelt hoe snel en effectief die energie wordt verbrand. Het wordt geregeld door hormonen van de schildklier. Mensen die een snelle stofwisseling burn voedsel energie sneller en hebben een harde tijd het verkrijgen van gewicht. Als u een hoge stofwisseling en gewicht wilt krijgen, is het belangrijk om te beginnen aan een dieet dat extra calorieën toevoegt aan uw gemiddelde dagelijkse inname van onder meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten en voedingsstoffen zijn.

Instructies

Een gezonde manier om gewicht te krijgen

•  Zoek een online gewichtstoename rekenmachine die is ontworpen om het aantal calorieën je nodig hebt om elke dag te consumeren om veilig gewicht te berekenen. De input van uw leeftijd, geslacht, huidige gewicht, lengte en aantal maaltijden je eet per dag. Instrueer de rekenmachine om de berekening die je dagelijkse calorie doel zal zorgen te maken. Gebruik dat nummer als uw dagelijkse inname doelgroep wanneer u uw dieet plan te maken.

•  Koop een dagboek voedsel te gebruiken om je dagelijkse maaltijd plannen maken en bijhouden van al het voedsel dat je eet. Maak uw dieet plan door in kaart brengen van uw ontbijt, lunch en diner menu's en zorg ervoor dat voedingsmiddelen die rijk zijn aan voedingsstoffen en eiwitten zoals zijn onder andere: vlees, kip, pindakaas, noten, bonen en eieren. Onder andere gezonde groenten en fruit zoals bananen, dadels, peren, avocado's, aardappelen en maïs. Verwerk voedselrijk snacks in uw plan en zoals wei-eiwit shakes en repen. Raadpleeg je dagboek vaak tijdens elke dag te zorgen dat u voldoet aan uw dagelijkse doelen en hebben een maaltijd of een snack niet gemist.

•  Weeg jezelf op een wekelijkse basis om te zien of u zich verplaatst in de richting van je doel. Pas uw menu en voeg ten minste een extra dagelijkse snack als u niet het gewenste resultaat krijgt, of als u het bedrag van de oefening zijn toegenomen u dagelijks deelnemen aan. Vervolg uw wekelijkse wegen-ins voor ongeveer een maand en voeg aanvullende voedselproducten als dat nodig is. Nauwlettend toezien op uw vooruitgang, maar als je nog steeds geen groter gewicht kan het nodig zijn om uw huisarts run tests om te bepalen of uw schildklier goed werkt of als u nodig hebt om supplementen toe te voegen aan uw dieet plan werkt hebben.

Hints

  • Neem contact op met uw arts voordat u begint met een gewichtstoename programma. Eten grotere porties bij de maaltijd en drink gezonde dranken zoals melk en vruchtensappen; sturen duidelijk van frisdrank en dranken die een hoog suikergehalte hebben.