Hoe om gewicht te winnen When You Heb IBS

Wanneer u prikkelbare darmsyndroom (IBS) en u te dun, is het vaak moeilijk om gewichtstoename vanwege het voedsel beperkingen in uw dieet. Het is echter niet onmogelijk om kilo's te krijgen als je weet welke voedingsmiddelen u kunt opnemen in uw dieet zonder hiervan negatieve symptomen geassocieerd met IBS. Hier zijn enkele tips.

Instructies

•  Eet grote hoeveelheden koolhydraten in oplosbare vezels vorm om eventuele bijwerkingen zoals pijn, diarree, gas en een opgeblazen gevoel te vermijden. Overtollige koolhydraten worden omgezet in vet en zal helpen gewicht toe te voegen aan uw frame. Eet brood, pasta, havermout, bananen, appelmoes, squash, maïsmeel, meel tortilla's, soja en aardappelen om snel gewicht te winnen. Oplosbare vezels lost makkelijker op en helpt absorberen overtollige vloeistof in de dikke darm om te helpen de darmen efficiënter contracteren. U dient zich te onthouden van een hoge vet en verwerkte voedingsmiddelen om constipatie te voorkomen en bloat.

•  Consumeer overtollige calorieën. De gemiddelde vrouw moet eten ongeveer 2000 tot 2500 calorieën per dag. Omdat een pond vet is gelijk aan 3500 calorieën, als je 500 calorieën per dag toe te voegen, zal je £ 1 per week krijgen. Bewaak uw calorie-inname voor een week, en vind dan je dagelijkse gemiddelde door het totaal aantal calorieën per zeven dagen. Dit geeft je een basis voor je calorie-inname te geven. Verhogen als nodig is om gewichtstoename. De Mayo Clinic beveelt het eten op vaste tijden en meerdere malen gedurende de dag om darm gezondheid te stimuleren. Daarnaast zal dit bijdragen aan gewichtstoename als er voldoende calorieën worden ingenomen.

•  Werk met zware gewichten. Spier weegt meer dan vet, dus als je spiermassa toe te voegen aan uw frame dat u waarschijnlijk om gewicht te winnen zonder het verkrijgen van te veel overtollig vet. Bovendien elimineren aërobe activiteit. Omdat aërobe activiteit verbrandt calorieën en vet, het zal je aanmoedigen om gewicht te verliezen. Om gewicht te krijgen, verlagen elke hardlopen, joggen, fietsen, dansen, zwemmen of andere aërobe activiteit totdat je op het gewicht hebben gezet. Voeg geleidelijk oefening voor de cardiovasculaire effecten nadat u uw optimaal gewicht hebben bereikt.

•  Probeer het drinken van gewicht gainer drankjes. Deze bevatten veel calorieën en zijn meestal voedingswaarde uitgebalanceerd. Ze helpen gewicht toe te voegen zonder toevoeging van te veel vet in uw dieet. Mengen met melk om te helpen met lactose afbraak. De Mayo Clinic adviseert het vervangen van yoghurt voor melk als u lijdt aan lactose-intolerantie. U kunt ook proberen soja als melkproducten maagklachten. Als u intolerant van melk, soja, rijst, melk en andere zuivelproducten substituten zijn, koop dan een vezelrijk weight gainer die kunnen worden gemengd met water. Weightgainer drankjes kunnen worden gekocht in reformwinkels en online.