Hoe om gewicht te winnen bij het eten van fruit

Hoe om gewicht te winnen bij het eten van fruit

Het eten van fruit is een activiteit vaak geassocieerd met het proberen om gewicht te verliezen, maar je kunt ook een dieet gericht op het eten van fruit om gewichtstoename te implementeren. Misschien wilt u bulk up voor een sportieve wedstrijd of om gewicht te winnen na een aanval van gewichtsverlies als gevolg van ziekte. Wat uw reden ook, het eten van bepaalde vruchten die hoger in calorieën of het maken van eiwit shakes gemengd met fruit zijn gezonde manieren om op natuurlijke wijze gewicht toe te voegen aan uw frame. Deze methode zal zijn voedzamer dan alleen het vullen van uw zelf met vetrijk voedsel of lege calorieën.

Instructies

•  fruit toevoegen aan uw dieet de hele dag, het eten van minstens zes stukken per dag. Zelfs als je geen honger, neem dan een pauze gedurende de dag voor een fruit snack, zoals een vrucht cup, vruchtensap of een banaan.

•  Kies vruchten die hoger in calorieën dan andere. Avocado's en bananen zijn een betere keuze dan fruit zoals appels of sinaasappels, die hoog in watergehalte zijn en zijn niet zo calorierijk.

•  Mix uw fruit snacks met een calorie rijke kant, zoals een kopje geheel magere yoghurt of een graankorrel, die beide meer dan mesten optie zijn zoals cottage cheese.

•  Meng een eiwit schudden elke middag. Combineer fruit, eiwit poeder, yoghurt en ijs in een blender en drinken. Eiwitpoeder is te vinden op de meeste reformwinkels en zal helpen gewicht toevoegen aan je frame.

•  Knijp je eigen fruit tot vruchtensap te maken, of gebruik ongezoete winkel koopt vruchtensap en drink het bij elke maaltijd. Dit voegt calorieën en natuurlijke suikers aan uw dieet.

Hints

  • Voeg de honing aan uw fruit om ze lekker te maken en calorieën toe te voegen.