Hoe om gewicht te verminderen na een C-sectie

Hoe om gewicht te verminderen na een C-sectie

Het verliezen van gewicht en het krijgen afgezwakt na elke zwangerschap kan een uitdaging zijn, en het hebben van een keizersnede, of c-sectie, kan het nog ingewikkelder. Dit wordt beschouwd als een grote operatie en er is een lange herstelperiode na een keizersnede wanneer oefening niet aanbevolen. Als u borstvoeding geeft gedurende deze tijd ook, kan het verminderen van calorieën een gezonde optie niet ofwel. Echter, met de juiste voeding en geleidelijke beweging, is het mogelijk om gewicht te verminderen na een keizersnede.

Instructies

•  Haal de goedkeuring van uw arts voordat u begint. Meestal is er een periode van ten minste zes tot acht weken na een keizersnede wanneer oefening niet aanbevolen. Het lichaam heeft tijd nodig om te genezen en weefsels moeten opnieuw breien na de operatie. Zodra uw arts tekent af op een oefening plan, kunt u beginnen.

•  Begin te lopen gedurende 30 minuten per dag. Als het mooi weer is, kun je je kindje in een wandelwagen, terwijl je beweegt. Wandelen is een goede manier om te beginnen langzaam en is een goede cardio-oefening die de hartslag verhoogt, terwijl niet vereist teveel fysieke inspanning.

•  Begin met het toevoegen van kern workouts om uw oefening regime. Na een keizersnede veel vrouwen klagen dat ze een "pup" op hun buik. Dit is volkomen natuurlijk en is een resultaat van de operatie. Terwijl je misschien nooit in staat zijn om volledig te vlakken dit gebied na een keizersnede, zal de kern workouts helpen bouwen abdominale kracht. Met behulp van een weerstand bal naar crunches doen is een goede manier om te helpen de toon van de buik zonder overtollig stam om het lichaam of rug.

•  Verminder calorie-inname. Vraag uw arts hoeveel calorieën je nodig hebt per dag, vooral als u de verpleging, en dan vasthouden aan dit bedrag. Als u geen borstvoeding geeft, kunt u verminderen uw calorieën een beetje meer, maar het is nooit aan te raden om te gaan onder de 1200 calorieën per dag.

•  Onderhoud uw oefening plan. Het hebben van een nieuwe baby in het huis kan betekenen dat uw schema draait helemaal om hen heen. Zelfs 10 minuten van de activiteit kan helpen en u kunt uw training een dag om je 30 minuten te krijgen in te breken in kleinere tijdsblokken meerdere malen.