Hoe om gewicht te verminderen in 2 Weken

Hoe om gewicht te verminderen in 2 Weken

Veel mannen en vrouwen willen een paar kilo te verliezen in slechts een paar weken. Zij kunnen een spijkerbroek zitten in hun kasten die ze proberen te passen in voor een date de komende week te hebben. Doel om niet meer dan 2 pond per week te verliezen. Het verliezen van meer dan een paar pond per week betekent normaal gesproken dat je alleen het verliezen van water gewicht en je bent waarschijnlijk om het gewicht terug te krijgen.

Instructies

•  Consumeer minder calorieën. Om een ​​pond per week te verliezen, moet je 500 minder calorieën per dag eten. Bijvoorbeeld, als je normaal verbruikt 2.000 calorieën per dag, moet je beginnen met het eten van 1500 calorieën per dag. Vul uw dieet met fruit, groenten, magere eiwitten en volkoren granen. Eiwit houden je langer voller en fruit is geweldig om snack op voor een maaltijd. Vervang dat blikje frisdrank die je hebt voor het diner met water. Het drinken van water kan helpen de controle van uw eetlust.

•  Verwerk een uur bewegen in je dagelijkse routine. Wanneer u uit te werken, je lichaam gebruikt meer energie. Een aantal verschillende activiteiten die je kunt doen zijn dansen, aerobics, wandelen en touw springen. Volgens de Mayo Clinic, kan een persoon met een gewicht van 160 £ 438 calorieën te verbranden met een uur wandelen.

•  Niet eten terwijl je aan het rijden, werken of televisie kijken. Deze activiteiten kunt u afleiden en het kan moeilijk om aandacht te besteden de hoeveelheid voedsel die u eigenlijk in beslag nemen.