Hoe om gewicht te verminderen in 15 Dagen

Hoe om gewicht te verminderen in 15 Dagen

Het verliezen van overtollig gewicht maakt niet alleen je voelt en er beter uitzien, het verlaagt ook het risico op hart-en vaatziekten, diabetes, beroertes en bepaalde vormen van kanker. Het verminderen van uw gewicht vereist een combinatie van regelmatige lichaamsbeweging en gezonde eetgewoonten. Voor gewichtsverlies in 15 dagen, zijn er kleine aanpassingen die u kunt maken om het voedsel dat je eet en de oefeningen die je doet - deze veranderingen zal je metabolisme te maximaliseren, wat resulteert in een snelle gewichtsafname.

Instructies

•  Stel uw dieet door het verminderen van je calorie-inname en het eten van kleinere, frequente porties. Consumeer 500 tot 1.000 calorieën minder dan je normaal doet, ongeveer 1 tot 2 pond. gewichtsverlies per week. Eet om de drie uur te verminderen onbedwingbare trek en houd je stofwisseling geactiveerd. Vervang eenvoudig "fast verteren" koolhydraten met een complex "trage verteren" koolhydraten zoals bruine rijst en volkoren brood, die vul je en houden je langer verzadigd. Eet magere eiwitten zoals kalkoen, vis en kip en eet onverzadigde vetten zoals olijfolie en rauwe noten.

•  Voer interval training drie dagen van de week. Doe 2-5 minuten cardio op matige intensiteit en schakelt naar 2-5 minuten op hoge intensiteit. Heen en weer bewegen tussen de intensiteiten, opbouwen tot 30 minuten per dag. Interval training verbrandt meer calorieën dan gewone lange cardiovasculaire oefeningen.

•  Til gewichten om je stofwisseling te verhogen. Gewichtheffen bouwt spieren en hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën en vet je verbrandt. Het uitoefenen van alle spieren van het lichaam en laat een rustdag na elke dag dat je workout.

•  Drink water voor hydratatie en om je een vol gevoel en het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Drink voor en na het eten van uw maaltijden tot problemen met de spijsvertering te voorkomen. Vermijd alcohol die energie afvoert en heeft lege calorieën.

•  Drink 2-4 kopjes groene thee per dag te verbranden van vet te verhogen. Volgens de "Women's Health Magazine" website, ECGC is een plantenextract in groene thee, en het bevordert de vetverbranding.

•  Prijzen acht uur slaap elke nacht. Wanneer je slaapt je lichaam herstelt zich en vult u met nieuwe energie voor uw volgende training.