Hoe om gewicht te verminderen binnen een maand

Hoe om gewicht te verminderen binnen een maand

Afvallen kost moeite. De standaard formule voor gewichtsverlies is meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Drastische gewichtsverlies is niet aanbevolen, omdat het ongezond en moeilijk vol te houden zijn. Het is mogelijk om gewicht te verminderen binnen één maand. Een gezonde snelheid van gewichtsverlies niet meer dan 2 £. per week. Dus ongeveer £ 8. dient de maximale mate van gewichtsverlies in een maand.

Instructies

•  Spreid je calorieën onder alle van de maaltijden. Neem je calorie doel, dat zal minimaal 1.200 calorieën, en deelt hem onder uw maaltijden en snacks. Dit zorgt ervoor dat u volledige gedurende de dag. Het balanceert ook de bloedsuikerspiegel.

•  Verwijder alle geraffineerde suiker uit je dieet - dit betekent dat er geen ijs, snoep of gebak. Dit zal u helpen snel gewicht te verliezen binnen een maand.

•  Vul op caloriearme groenten zoals spinazie en broccoli. Volgens Dawn Jackson Blatner, RD, woordvoerder van de American Dietetic Association, het eten van grote hoeveelheden caloriearme groenten helpen u vol en tevreden gevoel.

•  Stap over uw training. Zelfs als u op dit moment uit te oefenen, te verhogen om gewicht te verminderen binnen een maand. Een uur per dag met een matige oefening is ideaal. Aerobic oefening, zoals hardlopen en zwemmen, zal calorieën te verbranden. Besteden één of twee dagen per week aan krachttraining ook.

Hints

  • Verwijder alle verleidelijk voedsel uit het huis.