Hoe om gewicht te verliezen zonder te oefenen of het opgeven van het voedsel dat je lief!

Het is mogelijk, maar niet gemakkelijk, om gewicht te verliezen zonder te oefenen en zonder het opgeven van uw favoriete voedsel. Als je gewend bent aan het eten van uw favoriete voedsel in overmaat, maar u kunt geen gewicht verliezen zonder een soort van offer. Als het allemaal gezegd en gedaan, gewichtsverlies komt neer op een koude wiskundige formule - moet je meer calorieën per dag te verbranden dan je verbruikt. Uiteraard, als je eet minder calorierijk voedsel en meer te bewegen, kunt u meer te eten en toch afvallen. Maar als je niet wilt oefenen en u wilt uw frieten en chocoladerepen te eten, kunt u gewicht te verliezen - maar je kunt niet bijna net zo veel van die dingen te consumeren als je gewend bent.

Instructies

•  Kies een dag die u wilt dit dieet te beginnen. Het kiezen van de datum is erg belangrijk, omdat dit de dag van de week dat u uw wekelijkse wegen-ins zal doen zal zijn. Als onderdeel van het programma, mag u alleen om jezelf te wegen een keer per week. Dit zorgt voor een meer nauwkeurige registratie van uw gewichtsverlies. Met een gewicht van jezelf elke dag is geen goede indicator van hoeveel gewicht je hebt verloren. Zorg er ook voor dat u met een gewicht van jezelf in de ochtend, geen kleren, en vóór een maaltijd.

•  Als u nog niet hebt gekocht uw favoriete voedsel, ga je gang en doe alzo. Er zijn geen voedsel beperkingen aan dit dieet, maar het bedrag van wat je eet kan heel beperkt zijn als je aandringen op het eten van zeer hoge calorie voedsel. Als u sedentair worden, wil je om te verblijven tussen de 1.200 tot 1.300 calorieën per dag om gewicht te verliezen. Als u matige lichaamsbeweging - bijvoorbeeld als je loopt 30 minuten per dag op een medium tempo - bump die tot 1.400 tot 1.500 per dag. Als u uit te werken of zijn betrokken bij een krachtige oefening routine - gewichtheffen gedurende 30 minuten of het doen van aerobics die je zweet gedurende 30 tot 45 minuten per dag - tegen het lijf die tot 1.500 tot 1.600 per dag. Dit is niet veel: Een enkele Big Mac van McDonalds kost je 540 calorieën. Als je eten kopen, zorg ervoor dat u de calorieën op het etiket te lezen; je zou een maatbeker of een dieet schaal om ervoor te zorgen dat u consumeren juiste verhoudingen nodig. Vergeet niet om drankjes te tellen - met inbegrip van alcoholische dranken - in met je calorieën! Een standaard 12-oz. biertje of een 1-ounce glas wijn bevatten meer dan 100 calorieën per stuk, en suikerhoudende frisdrank kan zelfs nog meer in te pakken.

•  Houd een dagboek bij van wat je gegeten en de calorieën, maar ook uw wekelijkse wegen-ins. Zodra u een goed begrip van dit systeem, zult u niet hoeft te calorieën meer mee omdat je weet wat je kan samen de hele dag door te zetten.

Hints

  • Als je gaat uit eten, bezoek de website van het restaurant, klik dan op voeding en het plannen van uw maaltijd vooraf. U zult versteld staan ​​van wat je kunt eten, of niet.
  • Probeer niet minder dan 1.200 calorieën per dag te eten - kan dit gevaarlijk zijn. Je verliest ongeveer 2 tot 3 pond per week met behulp van deze methode, die is aan de hoge kant van de typisch aanbevolen gezond gewichtsverlies tarief. Meer dan dat, en u het risico van schade aan uw gezondheid werken.