Hoe om gewicht te verliezen zonder te betalen voor een lidmaatschap van de sportschool

Afvallen is belangrijk voor veel mensen. U mag echter niet de tijd of het geld voor een lidmaatschap van de sportschool. Maak je geen zorgen. Er zijn een aantal eenvoudige strategieën die u kunnen helpen die extra pondjes kwijt zonder ooit een voet in een sportschool.

Instructies

Stappen om gewicht te verliezen

•  Voer cardiovasculaire oefening ten minste vier dagen per week. U moet uw hartslag te verhogen aan verbranden overtollige calorieën en jump-start je stofwisseling. Lopen, fietsen of zwemmen in een tempo zo snel als je kan omgaan met 30 tot 60 minuten voor elke trainingssessie. Gebruik je stopwatch voor het bijhouden van de tijd bij te houden.

•  Voer krachttraining. Je nodig hebt om spiermassa op te bouwen om gewicht te verliezen en kijk je best. Mager spierweefsel verbrandt vet en calorieën veel efficiënter dan normale lichaamsweefsel. Je hoeft niet te gaan naar de sportschool om sterker te krijgen. Doe 3 sets van 15 push-ups om de andere dag gedurende de week. Combineer dit met 3 sets van 20 crunches per dag om je buikspieren te versterken. Geleidelijk verhogen van deze nummers als je sterker geworden. Blijf op de hoogte van je voortgang in een notebook, zodat je doelen voor jezelf kunt instellen.

•  Ga op een agressieve dieet. Je moet de juiste soorten voedsel consumeren om gewicht te verliezen. Eet hardgekookte eieren en fruit voor het ontbijt. Hebben een lichte salade kalkoen voor de lunch. Bereiden van vis en peulvruchten voor het diner. Veel water drinken gedurende de dag en af ​​te wenden hunkeren met snacks zoals noten, wortelen en magere yoghurt.

Hints

  • Niet duw jezelf te hard op het eerste. Wees geduldig. Uw uithoudingsvermogen en kracht zal verbeteren in de eerste paar weken als je raken gewend aan regelmatige lichaamsbeweging. Zich aan uw dieet maakt niet uit wat. Houd gezonde voeding bij de hand te allen tijde in het geval u extreme hongergevoel.
  • Zorg ervoor dat u genoeg de hele dag door eten. Ga niet zonder eten als je flauw of duizelig voelt. Eet fruit om uw bloedsuiker te verhogen, en houden een aantal volkoren crackers bij de hand voor het kalmeren complexe koolhydraten als je ziek voelt. Drink veel water. Het helpt de gewicht-verlies proces te vergemakkelijken, terwijl het houden van u gehydrateerd.