Hoe om gewicht te verliezen zonder het Uitwerken

Hoe om gewicht te verliezen zonder het Uitwerken

Veel mensen willen afvallen, maar in plaats van misplacing pond ze kwijt hun momentum bij de uitwerking wordt te veel gedoe, te tijdrovend of gewoon te hard. Hoewel het niet een goede lange-termijn plan om gewicht te verliezen zonder te oefenen en het behoud van een gezond hart-en fitness-regime, er zijn momenten in je leven wanneer je gewoon te moe, te gestresst of te druk om uit te werken kan zijn. Op dat soort momenten, hoeft u niet om uw figuur te offeren, maar je moet heel intens focussen op de dingen die je eet en wanneer je ze eet.

Instructies

Hoe om gewicht te verliezen zonder het Uitwerken

•  Neem een dagelijkse multivitamine. Werk samen met uw arts om ervoor te zorgen dat u alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt. Omdat je nodig hebt om je calorie-inname drastisch om te blijven om gewicht te verliezen, zonder een regelmatige workout, moet u verzekeren dat u nog steeds alle vitale voedingsstoffen.

•  Vervang ontbijt met een voedzame eiwit of maaltijdvervanger schudden. Dit zal helpen ervoor zorgen dat je genoeg energierijke calorieën om je dag te beginnen zonder toevoeging in overmatige koolhydraten die zijn in de meeste ontbijtgranen, toast en andere klassieke maaltijden 's ochtends.

•  Eet koolhydraten vóór 1 PM.Carbohydrates geven je energie, maar ze zijn ook een van de makkelijkste dingen voor je lichaam om te zetten in vet. Het vermijden van koolhydraten na de lunch geeft uw lichaam de tijd om verbranden van de koolhydraten die je in het begin van de dag aten.

•  Vermijd suiker geheel. Als je iets moet zoeten, gebruik maken van een-sucralose zoetstof in plaats van het echte werk. Als je niet traint, je lichaam slaat automatisch glucose en verandert het in vet in plaats van het gebruik van het voor energie.

•  Knip je porties in de helft. Als je gaat om te oefenen af ​​te zien, dan zul je nodig hebt om bijna de helft van de calorieën die je gewend bent aan het eten zijn af te zien. Probeer om calorieën te elimineren uit brood, suikers en zoete dranken zoals thee en cola terwijl eiwitrijke voedingsmiddelen zoals kip, mager rood vlees en verse groenten en fruit.

Hints

  • Zelfs als je geen tijd hebt om te oefenen, kunt u nog steeds geven je metabolisme een boost door het nemen van een stevige wandeling of het eten van kruidig ​​voedsel.
  • Werk samen met uw arts en een diëtist om ervoor te zorgen dat je niet ondervoed worden als je snijd je calorie-inname.