Hoe om gewicht te verliezen, terwijl het spelen van videogames

Hoe om gewicht te verliezen, terwijl het spelen van videogames

Voorbij zijn de dagen van het zitten op een bank en stampen knoppen met uw duimen om videospellen te spelen. Veel consoles bieden manieren om op te staan ​​en in beweging te krijgen tijdens het spelen van hun games. Het spelen van videogames kan helpen gewicht te verliezen als je van de bank af en bewegen. Lees verder om meer te leren.

Instructies

•  Koop een Nintendo Wii. De Wii is ontworpen om te worden gespeeld met veel beweging. Games zijn tennis, honkbal, bowlen en andere fitness-gerelateerde activiteiten die zijn ontworpen om te worden gespeeld op je voeten en bewegen.

•  Play dansen games. Grote consoles, zoals X-Box en Playstation, een dansmat accessoire dat kan worden gebruikt om dansen videospellen te spelen. Bij het spelen van deze games, sta je op de dansmat en bewegen naar de knoppen met je voeten tikken in een dansende patroon.

•  Werk met Eye Toy video games. Eye Toy is een Playstation accessoire dat fungeert als een camera en geeft je op het scherm. Dan kunt u spelletjes waarin je springen over objecten, pak dingen en ontwijk vliegende projectielen af ​​te spelen, met behulp van je hele lichaam in plaats van een hand-held controller.

•  Oefening tijdens het spelen van games met een hand-held console. Je hoeft niet met je handen hoeft te lopen op een loopband of een ritje met een hometrainer. U kunt zelfs lopen op zijn plaats terwijl het afspelen van een video game. Door het opstaan ​​en bewegen tijdens het spelen, kunt u gewicht verliezen.

Hints

  • Vermijd tussendoortjes tijdens het spelen van videogames. Net als snacken tijdens het kijken naar tv, eten tijdens het spelen van games hersenloze kan worden - je hoeft niet eens beseffen dat je het doet. U kunt gewicht verliezen door te stoppen met deze praktijk.