Hoe om gewicht te verliezen terwijl het nemen Symbyax

Symbyax is een geneesmiddel aan patiënten die zijn gediagnosticeerd met een vorm van depressie of bipolaire stoornis voorgeschreven. Het geneesmiddel behoort tot een groep van geneesmiddelen bekend als selectieve serotonine heropname remmers (SSRI). Volgens eMedTV, ongeveer 25 procent van de mensen die Symbyax ervaart enige vorm van gewichtstoename. Als u wenst om gewicht te verliezen, spreken met uw arts over manieren om dit terwijl nog nemen Symbyax doen.

Instructies

•  Bewaak uw gewicht op een regelmatige basis. Praat met uw arts over alle gewicht verandert je ervaring tijdens het gebruik van Symbyax. Voor aanvang van de drug, moet ze uw BMI, lipide niveaus en glucosespiegels in kaart. Zodra u met de behandeling begint, zal ze waarschijnlijk uw spiegels te controleren op een wekelijkse naar maandelijkse basis.

•  Elimineer voedingsmiddelen die kunnen bijdragen aan uw gewichtstoename, terwijl op Symbyax. Dit geldt ook voor voedingsmiddelen met een hoog verzadigd vet, transvet, koolhydraten en suiker. Enkele voorbeelden zijn gefrituurd voedsel, fastfood, gebak, snoep, frisdrank en koekjes.

•  Eet een goed uitgebalanceerd dieet dat bestaat voornamelijk uit magere eiwitten, groenten en fruit. Bij het kiezen van uw brood en pasta's, kiezen voor volkoren granen. Voor zuivelproducten, kiest vetvrije of vetarme versies. Eet vetten uit gezonde bronnen, zoals olijfolie of noten.

•  Oefening dagelijks als je wilt afvallen op Symbyax. Ten minste 30 minuten per dag te besteden deel te nemen aan een soort van aërobe activiteit. Sommige activiteiten die je kunt proberen zijn hardlopen, wandelen, zwemmen of fietsen.

•  Vraag naar een alternatief voor Symbyax. Als u niet in staat zijn om gewicht te verliezen en blijven terwijl krijgen op de drug, vraag dan uw arts over andere medicijnen die u kunt gebruiken om uw depressie te beheersen.