Hoe om gewicht te verliezen op het Atkins-programma

Hoe om gewicht te verliezen op het Atkins-programma

Het Atkins-dieet is een programma dat draait om het idee van een lage inname van koolhydraten. Door het snijden van voedsel zoals wit brood, pasta en alles hoog in suiker, je lichaam zal stoppen met het verbranden van glucose voor energie en beginnen met het verbranden van opgeslagen vetcellen om gewicht te verliezen. Voordat je gaat op een dieet is het belangrijk om uw arts te raadplegen om ervoor te zorgen dat het een gezonde keuze voor jou. Er zijn een paar tips voor beginners die kunnen worden gebruikt om kick start uw Atkins gewichtsverlies.

Instructies

•  Drink acht glazen water per dag. Het Atkins-dieet zorgt ervoor dat je lichaam aan zware veranderingen te ervaren en het water is nodig om je stofwisseling actief te houden.

•  Knip alle voedingsmiddelen die te hoog in koolhydraten zijn. Granen, rijst, brood, snoep, aardappelen, alcohol en fruit. Lees de etiketten van alle voedingsmiddelen die u verbruikt om het aantal koolhydraten te controleren. Je moet niet consumeren meer dan 20 koolhydraten per dag.

•  Vul uw maaltijden met vlees, groene groenten en vetrijke zuivelproducten zoals boter en kaas. Een typisch ontbijt zou bestaan ​​uit eieren gekookt naar uw keuze, cafeïnevrije koffie of thee, en spek, ham of Canadees spek. Lunches en diners meestal bestaan ​​uit groene salades, gestoomde groenten en kalkoen, ham, steak, gebraad, of enig ander vlees. Net kijk uit voor verborgen suikers en koolhydraten in salade dressings en specerijen. Je hoeft geen calorieën te tellen, gewoon blijven het dieet bij 65 procent vet, 5 procent koolhydraten en 30 procent eiwit.

•  Do not dagen "off", waar je jezelf toestaat om een overmatige hoeveelheid koolhydraten te eten. Heen en weer is erg slecht voor je lichaam en kan leiden tot gezondheidsproblemen. Nadat u de hoeveelheid gewicht nodig hebben verloren, zal je de pre-onderhoud fase ingaat en in staat zijn om het bedrag van de netto koolhydraten je verbruikt per dag naar 30. Dit zal u helpen erachter te komen hoeveel koolhydraten je kunt eten zonder aan te komen te verhogen zal zijn gewicht.