Hoe om gewicht te verliezen op een low-carb dieet

Hoe om gewicht te verliezen op een low-carb dieet

De wetenschap heeft bewezen dat mensen op een low-carb dieet meer voedsel kan eten terwijl het verliezen van meer gewicht dan op de traditionele low-calorie of vetarme diëten. Volg deze stappen om meer informatie over hoe om gewicht te verliezen op een low-carb dieet te leren.

Instructies

•  Onderzoek van de verschillende low-carb dieet. Atkins, South Beach en Sugar Busters zijn populaire voorbeelden van low-carb dieet. Meer informatie over koolhydraten en hoe ze werken in het menselijk lichaam.

•  Kies een low-carb dieet of combineer elementen om een plan dat zal werken voor u te creëren.

•  Koop een koolhydraat tellen boek en vertrouwd te raken met de koolhydraten tellen voor het voedsel dat je al te eten. Deze pocket-sized boek zal je helpen te ontdekken welk voedsel je kunt eten op uw nieuwe dieet.

•  Bevrijd uw huis van een suikerhoudende of koolhydraatrijke producten, en ga dan boodschappen voor low-carb voedingsmiddelen. Kijk online of in het telefoonboek naar een low-carb speciaalzaak vinden.

•  Houd een eetdagboek. Schrijf alles op wat je eet en ook de koolhydraten tellen. Let ook op uw dagelijkse gewicht. Dit zal u op koers te houden en te helpen identificeren van elk probleem voedingsmiddelen die uw gewichtsverlies kraam.

•  Als u een plateau of beginnen om gewicht te krijgen, terug te kijken over je eetdagboek om een levensmiddel dat de dader kan zijn te vinden. Iedereen is anders. Zo kunnen sommige mensen alle tomaten die ze willen op een low-carb dieet te eten en toch afvallen. Anderen kunnen niet in staat zijn om te eten een tomaat zonder het verkrijgen van een pond.

•  Doe wat vezels in uw dieet. Fiber is belangrijk als je op een low-carb dieet. Niet alleen helpt het houden van uw spijsvertering duidelijk, het eigenlijk verlaagt het aantal koolhydraten in voedingsmiddelen. Als bijvoorbeeld een stuk brood heeft 15 koolhydraten en 5 gram vezels, trek de vezel van de koolhydraten voor "netto aantal koolhydraten." Alleen tellen 10 koolhydraten voor dat stukje brood.

•  Experiment. Succes op een low-carb dieet is afhankelijk van het vinden van wat voor jou werkt. Probeer verschillende low-carb-producten en maaltijd combinaties te ontdekken welk voedsel geven u de meeste energie en helpen gewicht te verliezen de snelste.

•  stok mee. Het eten van low-carb is echt meer een levensstijl dan een dieet. Je zult gewicht verliezen relatief snel op een low-carb dieet, maar de enige manier om het weg te houden is door te gaan met een low-carb levensstijl.

Hints

  • Studies hebben aangetoond dat mensen met een laag-carb dieet meestal eet meer groenten dan de algemene bevolking. Terwijl u zal hebben om die groenten die rijk zijn aan zetmeel en koolhydraten zijn te beperken, zijn er tal van heerlijke opties voor low-carb groenten.
  • Vergeet niet om uw "netto koolhydraten" tellen in plaats van je "totale koolhydraten." Doe dit door het nemen van de hoeveelheid koolhydraten in een voedingsmiddel en het aftrekken van de hoeveelheid vezels en suiker alcoholen uit dat nummer. Het resulterende getal is uw "netto koolhydraten" en is het enige nummer dat u moet gebruiken als je aantal koolhydraten.
  • Wees voorzichtig met voedingsmiddelen die rijk zijn aan suiker alcoholen, zoals malitol zijn. Gegeten in zeer kleine hoeveelheden kunnen zij ertoe leiden dat u geen moeite, maar voortdurende eten veroorzaakt vaak maagproblemen.
  • Voordat u begint met een low-carb dieet, raadpleeg dan uw arts als u een medische aandoening of een aanzienlijke hoeveelheid gewicht te verliezen.