Hoe om gewicht te verliezen op een evenwichtige voeding

Hoe om gewicht te verliezen op een evenwichtige voeding

Het winnen van de slag om de Ardennen is moeilijk, vooral als we ouder worden. Zelfs als je eet een gezond dieet en zich bezighouden met regelmatige lichaamsbeweging, betekent dat niet automatisch te vertalen tot gewichtsverlies. Afvallen op een evenwichtige voeding betekent focussen op portiegroottes, veranderingen in levensstijl en fitness. Vermijd het proberen om te snel gewicht te verliezen. Snel gewichtsverlies heeft de neiging om meer van een oplossing op korte termijn. In plaats daarvan, maken veranderingen die zijn nuttig op lange termijn.

Instructies

•  Eet beperkte hoeveelheden verwerkte suiker. De suiker die in snoep, koekjes en gebak kan gewichtsverlies inspanningen ontsporen. Om het gewicht op een evenwichtige voeding te verliezen, eten deze soorten voedsel spaarzaam.

•  Drink minimaal acht glazen water per dag. Wanneer het lichaam niet goed gehydrateerd, de nieren compenseren door vast te houden aan het water, die een opgeblazen gevoel en het vasthouden van water veroorzaakt. Het drinken van water kan ook helpen je een vol gevoel, waardoor overeten vermindert.

•  Kauw je eten langzaam. Langzaam eten resulteert vaak in het eten van een verminderde hoeveelheid voedsel. Als je wolf down diner, zult u niet het gevoel vol voordat op een ander gedeelte. Proef het en meten hoe vol je bent voor het eten van meer voedsel.

•  Eet alleen complexe koolhydraten. Eenvoudige koolhydraten, zoals witte pasta en wit brood, bevatten meer vezels. Ze houden je vol veel langer. Voorbeelden van complexe koolhydraten bevatten zoete aardappelen, bruine rijst en gerst.

Hints

  • Vul uw dieet door het nemen van een multivitamine elke dag.