Hoe om gewicht te verliezen Na de Coconut Diet

Hoe om gewicht te verliezen Na de Coconut Diet

De kokosnoot dieet is gebaseerd op de theorie dat de traditionele bevolkingsgroepen die veel pure kokosolie verbruikt zeer zelden had problemen met gewichtstoename en hart-en vaatziekten, dat veel westerse culturen worstelen met. Er zijn ook enkele beweringen dat de kokosnoot vetten anders worden gemetaboliseerd, waardoor ze direct energie in plaats van opgeslagen vet geworden. Er is nog steeds discussie over dit, en moet u uw arts raadplegen voordat u begint met een dieet plan. Elk van de vier fasen van de kokosnoot dieet is om te worden begeleid door uw nemen 2 tot 3 theelepels pure kokosolie elke dag.

Instructies

•  Lees een boek over de kokosnoot dieet, zoals Eat Fat Look Thin. Vertrouwd te maken met het hele plan voor het starten. Koop alle boodschappen die u nodig heeft voor minstens een week van maaltijden en menu's u van plan op basis van de informatie in het boek.

•  Begin met de eerste fase, de 21-daagse gewichtsverlies aftrap. Dit laat drie maaltijden en één of twee snacks per dag die zich richten op eiwitten en groenten. Granen, snoep, en de meeste vruchten moeten worden vermeden. Neem 2 tot 3 theelepels pure kokosolie elke dag.

•  Begin fase twee, de reinigende fase, op de vierde week. Deze fase omvat het toevoegen van verschillende reinigende drankjes, zoals die door het dieet, op basis van groenten en vezels die worden verondersteld om te helpen reinigen van uw interne organen. Sommige versies van de kokosnoot dieet suggereren een dubbele punt schoonmaken product, maar ook, in deze tijd. Niet beginnen aan elk type van reinigen of sap snel, echter zonder overleg met een arts. Blijven 2 tot 3 theelepels pure kokosolie per dag te nemen.

•  Ga verder met de derde fase, die de herinvoering van gezonde koolhydraten in uw dieet. Begin het eten van volle granen, weinig fruit en een beperkte hoeveelheid zetmeelrijke groenten. Dit zou moeten helpen voldoen aan de behoeften van uw lichaam, terwijl terug te brengen alleen de gezonde koolhydraten. Blijven 2 tot 3 theelepels pure kokosolie per dag te nemen.

•  Begin fase vier, de onderhoudsfase. Deze fase is bedoeld om ervoor te zorgen dat het gewicht verloren is voorgoed verloren. Maak uzelf vertrouwd met de specifieke voedingsmiddelen die zijn toegestaan ​​vanaf nu, terwijl het vermijden van snoep, alcohol en geraffineerde granen ongoingly. Blijven 2 tot 3 theelepels pure kokosolie per dag te nemen.

Hints

  • Dit dieet heeft een vrij streng regiment, dus als je problemen hebt met restrictieve diëten hebben, wilt u misschien om een ​​andere keuze te vinden.