Hoe om gewicht te verliezen met vitamine C

Hoe om gewicht te verliezen met vitamine C

Om gewicht te verliezen, moet u meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Voedselrijke diëten helpen om het meeste uit van de calorieën je verbruikt krijgen. Rol van vitamine C in gewichtsverlies kan zijn belangrijker dan ooit gedacht. Een studie uitgevoerd door het Department of Nutrition aan de Arizona State University blijkt dat mensen met een laag niveau van vitamine C zijn niet in staat om vet te verliezen zo efficiënt als die met een adequaat niveau van de voedingsstof. Haal het meeste uit uw groenten en fruit, en gewicht te verliezen door het verhogen van uw vitamine C inname.

Instructies

•  Eet voedsel dat rijk is aan vitamine C. Citrusvruchten, vooral sinaasappels met 75 mg, zijn een grote bron van de vitamine. Broccoli is een verrassende bron met 45 mg per 1/2 cup. Een plakje tomaat biedt 25 mg. Een halve papaya heeft 95 mg vitamine C. Een medium kiwi biedt 55 mg van de voedingsstof. Aardbeien bevatten 82 mg vitamine C per kop, terwijl de zoete rode paprika's bevatten 141 mg per 1/2 cup. Voor meer voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C zijn, zie Bronnen.

•  Bereid voedsel behoren. Eet fruit en groenten rauw. Tot 60 procent van vitamine C wordt vernietigd door warmte. Als koken is vereist, gebruik een minimale hoeveelheid water, zodat de voedingsstoffen niet verloren gaat aan het kokende water voor consumptie.

•  Neem een supplement. De ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) vitamine C is tussen de 70 en 90 mg. Huidige onderzoek suggereert dat mensen meer vitamine C dan wordt aanbevolen moet consumeren - tot 1000 mg per dag. Supplementen zijn verkrijgbaar in tabletten, capsules en chewables. Neem vitamine C supplementen maaltijd 2-3 keer per dag.

•  Eet een evenwichtige voeding. Terwijl vitamine C is belangrijk, het is geen wondermiddel. Het eten van een evenwichtige voeding en dagelijkse lichaamsbeweging is de beste manier om te verbranden meer calorieën dan u nemen. Het toevoegen van vitamine C aan een reeds gezond dieet zal u helpen efficiënter te voldoen aan uw doelstellingen van het gewichtsverlies.