Hoe om gewicht te verliezen met uw BMR

Hoe om gewicht te verliezen met uw BMR

Ongeacht hoeveel diëten en snelle oplossing van het gewichtsverlies plannen zijn er, het tellen van calorieën en regelmatig bewegen blijven een betrouwbare manier van het nemen van de pond. Een BMR (Basal Metabolic Rate) is de sleutel tot het bepalen van hoeveel calorieën een persoon nodig heeft om te verliezen, winnen of te handhaven gewicht en verwijst naar de hoeveelheid energie die een lichaam gebruikt tijdens het rusten. Gebruik je BMR als een gids als je instellen gewichtsverlies doelen want het zal u in staat om te berekenen hoeveel calorieën je nodig hebt om te bezuinigen op of af te branden.

Instructies

•  Begrijp hoe je metabolisme werkt. Sommige mensen worden geboren in gezinnen met een tragere stofwisseling, terwijl sommige verbranden sneller energie en vinden het makkelijker om slank te blijven. Genetica is slechts één factor die uw BMR, zodat het goede nieuws is dat zelfs als je hebt geërfd van een trage stofwisseling, kunt u deze wijzigen. Leeftijd is een andere factor en van 20 jaar oud vanaf stofwisseling dalen jaarlijks met twee procent. Geslacht een rol speelt ook, net als uw gewicht. Hoe zwaarder je bent, hoe hoger je BMR is. Gebrek aan slaap kan ook een negatief effect op je stofwisseling en "zet je een hoger risico op obesitas en diabetes," aldus Everyday Health. Onvoldoende slaap op een regelmatige basis kan eetlust en interfereren met insulineresistentie, die beide invloed op het metabolisme.

•  Bereken uw BMR. Gebruik een online calculator zoals degene die door de gezondheid en fitness website Shape Fit. Voer uw leeftijd, gewicht, geslacht en activiteitenniveau en het zal u uw basaal metabolisme te geven.

•  Gebruik je BMR om uw calorie-reductie te bepalen. Nu je weet hoeveel calorieën je lichaam gebruikt als het niets doet behalve het houden je in leven, beslissen hoeveel uit te snijden. Sari Greaves RD, CDN, een American Dietetic Association woordvoerder zegt: "Jezelf in een 500-calorie tekort elke dag zou moeten resulteren in het verlies van £ 1 per week." Een 50-jarige vrouw gewicht van 150 pond., Bijvoorbeeld, die is "licht actief" moet 1762 calorieën om dat gewicht te behouden. Om een ​​pond te verliezen een week. Ze zal moeten haar calorie-inname per dag terug te brengen tot 1.262.

•  Meer bewegen en verbranden van de energie. Door het verhogen van uw lichamelijke activiteit, kunt u uw basaal metabolisme te verhogen zodat je lichaam verbrandt calorieën sneller, niet alleen tijdens het sporten, maar als je ook bent rusten. Toen de 50-jarige vrouw, die £ 150 weegt. verhoogt haar oefening tot "zeer actief", ze heeft 2.304 dagelijkse calorieën om haar gewicht in plaats van 1762 te handhaven. Met andere woorden, ze verbranden of met meer calorieën en dus minder worden opgeslagen als vet. Everyday Health heeft informatie over wat de verschillende niveaus van activiteit.

Probeer minimaal 150 minuten "matige intensiteit aërobe activiteit" wekelijks, de aanbevolen hoeveelheid voor een gezonde volwassene. Het klinkt als veel, maar doen de oefening in korte stukjes van 10 of 15 minuten gedurende de week en het zal snel oplopen.

Hints

  • BMR wordt soms aangeduid als RMR of "Resting Metabolic Rate."
  • Verbrand 250 extra calorieën per dag om een ​​extra half pond per week te verliezen op de top van het gewicht verloren door een dieet alleen.
  • Een arts van zorgverzekeraar altijd vóór het aanbreken van een gewichtsverlies programma of lichaamsbeweging regime.