Hoe om gewicht te verliezen met Tea

Hoe om gewicht te verliezen met Tea

Thee, die afkomstig is van China, is ongeveer de gezondste wat je kunt drinken. Het is nu bewezen dat niet alleen goed voor uw algehele gezondheid, maar ook om te helpen uw lichaam gewicht te verliezen. De volgende stappen laten zien hoe je om gewicht te verliezen met thee.

Instructies

•  Kies zwarte thee in plaats van koffie in de ochtend en drink koude thee met uw maaltijden in plaats van frisdrank. Zwarte thee is vol van antistoffen genaamd flavonoïden en kan eigenlijk ontgiften je lichaam, waardoor het soepeler lopen en het metabolisme verhogen. Coffee voegt eigenlijk gifstoffen aan het lichaam en heeft de neiging om u te sleuren als het put het lichaam van bepaalde vitamines.

•  Drink minstens één kop warme groene thee of een glas koude groene thee per dag. Groene thee is bewezen dat vet en verhogen de stofwisseling, die helpt je verliest weight.You kan groene thee kopen in een verscheidenheid van smaken zoals framboos, citroen, bosbessen, of mint verbranden.

•  Drink Oolong thee, die is gemaakt van speciale theebladeren gekweekt in China en verwerkt direct na het plukken. Velen zweren bij de afslankende effect van deze thee en het wordt meestal verkocht als een thee die u zal helpen gewicht te verliezen natuurlijk.

•  Drink witte thee warm of koud, die ook wordt geleverd in een scala aan smaken als groene thee doet. Het gewichtsverlies en antioxidant voordelen witte thee zijn zeer vergelijkbaar met die van groene thee. Een studie over witte thee laat zien dat het de bloeddruk en cholesterol die beide verbetert de algehele gezondheid van je hart en kan u toestaan ​​om meer cardio-oefeningen te doen kunnen verlagen.

Hints

  • Alle theesoorten komen in een cafeïnevrije versie voor degenen die wensen om te minderen of te elimineren cafeïne in hun voeding. Cafeïne, terwijl de tijdelijke voordelen van een eetlustremmer en het optreden als een diureticum toe te voegen, niet genoeg doen om het lichaam te dragen aan een bedrag van significant gewichtsverlies.
  • Als je niet van de smaak van groene thee, kunt u ook nemen in de vorm van pillen als een aanvulling.
  • Wees voorzichtig bij het kiezen van kruidenthee die worden verkocht als producten van het gewichtsverlies. Sommige van deze kruiden, als ze in grote hoeveelheden, kan je ziek maken. Wees op uw hoede van thee met de volgende ingrediënten: aloë, duindoorn en senna. Deze kruiden werken als laxeermiddelen die diarree kunnen veroorzaken, braken, maagkrampen, chronische constipatie, misselijkheid, flauwvallen, en in sommige zeldzame gevallen tot de dood.
  • Wees voorzichtig met het toevoegen van suiker en room toe aan de thee. Een veel suiker en room zal calorieën en vet toe te voegen, het wegnemen van de afslankende voordelen van thee.