Hoe om gewicht te verliezen met Sugar Busters

Hoe om gewicht te verliezen met Sugar Busters

Proberen om gewicht te verliezen kan moeilijk zijn. Sugar Busters is een dieet plan gebruikt om gewicht te verliezen door het verminderen van de inname van suiker van de dieter. Er is zeker meer naar Sugar Busters dan alleen niet eten van suikerhoudende voedingsmiddelen en dit dieet plan kan niet voor iedereen. Volgen enkele van de richtlijnen van Sugar Busters om te zien of dit het dieet plan dat kan helpen om gewicht te verliezen.

Instructies

•  Weet dat de slag op het Sugar Busters dieet plan zal niet makkelijk zijn. Een realistische onderzoek van uw eetgewoonten en suiker inname moet het eerste ding dat je doet. Uiteraard zal voedsel zoals koekjes, ijs, snoep en koek niet worden toegestaan ​​op dit plan. Doe een algemeen schoon uit je voorraadkast en koelkast, zodat u niet in de verleiding.

•  Lees de etiketten op voedingsmiddelen die je normaal zou kopen en voor te bereiden. Als het etiket zegt dat het voedsel bevat hoge niveaus van suiker, glucosestroop of high fructose corn syrup, zal deze moeten worden geëlimineerd uit uw dieet ook. Kunstmatige zoetstoffen en suikervervangers, zelfs dextrose en sucrose moet worden genomen van uw dagelijkse voeding ook. Honing, hoewel natuurlijk, is nog een suiker dat uit je dieet onder Sugar Busters plan moet worden verwijderd.

•  Voeg gezonde koolhydraten in uw dieet. Deze moeten volkoren brood en volkoren pasta gegeten met mate als alle voedingsmiddelen moeten zijn. In feite, koolhydraten zijn een deel van de suiker Busters formule van 40/30/30. Weten dat 40 procent van uw dieet moet bestaan ​​uit "gezonde koolhydraten," 30 procent van uw dieet moet bestaan ​​uit "gezonde eiwitten" en 30 procent van uw dieet moet bestaan ​​uit "gezonde vetten." De gezonde koolhydraten zijn belangrijk in het houden van het cholesterolgehalte in toom en verminderen bloedsuikerspiegel als de hele korrels houden de darmen goed werken en zorgen voor de benodigde vezels voor je lichaam. De gezonde eiwitten geven je kracht en stof en moeten afkomstig zijn uit zeer mager vlees en vis. De gezonde vetten zorgen voor de oliën die je lichaam nodig heeft en moet afkomstig zijn van gezonde groenten en fruit beperkt.

•  Drink veel water. Met een dieet of gezond eten levensstijl, het drinken van veel water zal helpen spoelen van uw systeem

•  Beperk de hoeveelheid vers fruit onder de Sugar Busters plan. Daarnaast vervang vruchtensappen met water als de sappen bevatten te veel suiker voor dit dieet plan. Zelfs sommige groenten, zoals aardappelen en maïs, moet worden beperkt of niet onder de Sugar Busters plan van gegeten.

Hints

  • De eerste paar weken van de Sugar Busters dieet kan zeer moeilijk voor sommige te hanteren vanwege het verlangen naar suiker. Deze intense hunkeren moeten verdwijnen als het systeem zich aanpast aan het niet hebben van de suiker.
  • Wees voorzichtig om te controleren met uw arts voor en tijdens zo'n dieet plan als Sugar Busters vanwege het mogelijke verlies van een aantal vitaminen en voedingsstoffen uit het verwijderen van fruit en sommige groenten uit je dieet.
  • Veel artsen en diëtisten zijn van mening dat de enige succesvolle manier om gewicht te verliezen is om calorieën te snijden en te eten een goed uitgebalanceerd dieet samen met de oefening.