Hoe om gewicht te verliezen met het Okinawa Dieet

Hoe om gewicht te verliezen met het Okinawa Dieet

De laatste tijd is er veel gepraat over de Okinawa dieet geweest. Genoemd naar het Japanse eiland dat beroemd is om zijn hoge aantal mensen die leven om meer dan 100 met behoud van een uitstekende gezondheid, dit dieet richt zich op een semi-vegetarische dieet, regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. De tarieven voor hart-en vaatziekten, beroerte en kanker zijn de laagste in de wereld en de menopauze bij vrouwen optreedt een decennium later dan in het Westen. Minder dan 30 procent van hun dieet afkomstig uit vet en zout inname geminimaliseerd. Sojaproducten, verse groenten en vis en veel activiteit zijn nietjes van de Okinawa levensstijl, terwijl stress en alcoholgebruik zijn laag. Voor tips over hoe u dit dieet en levensstijl te laten werken voor u, lees dan verder.

Instructies

Afvallen met het Okinawa Dieet

•  Breng 30 minuten alleen elke dag een pauze te nemen en te ontstressen. Een dutje doen, luister naar rustgevende muziek, of gewoon relaxen. Veel mensen te veel eten als ze gespannen of angstig. Het nemen van een dagelijkse time-out kan deze cyclus te beëindigen.

•  Drink minimaal zes glazen zuiver water per dag. Dit zal u helpen om een ​​vol gevoel en porties klein te houden, het verbeteren van het gewichtsverlies.

•  Bewaak uw zoutinname. Okinawanen zelden verbruiken meer dan drie theelepels zout / natrium per dag. Om u te helpen om dit te doen, voorkomen dat het toevoegen van extra zout tijdens het koken en te beperken hoeveel je aan tafel te gebruiken.

Sweets:: 0 tot 3 servingsMeats, gevogelte en eieren: 0-3 servingsVegetable oliën en specerijen: 1 tot 2 tablespoonsFatty vis zoals sardines, tonijn, makreel en zalm •  Volgens dit plan, moet je dagelijkse voedselinname verhoudingen als volgt worden : 1 tot 3 servingsFruit, sojaproducten, peulvruchten en thee: 2-4 servingsVegetables, rijst, noedels, brood en hele korrels: 7-13 porties

•  Volg de Okinawa principe van "Hara Hachi Bu." - Eet totdat je bent slechts 80% vol!

Hints

  • In de eerste paar weken zult u merken dat het houden van een gespecificeerde log van wat je eet bij elke maaltijd kan u helpen bij verblijf op het goede spoor met uw gewichtsverlies doelen.
  • Raadpleeg altijd eerst uw arts voordat u begint met dit of een ander dieet om ervoor te zorgen dat u geen reeds bestaande aandoeningen die complicaties later kon veroorzaken.