Hoe om gewicht te verliezen met een wekelijkse Dieet Maaltijden

Vechten gewichtstoename kan laat je gefrustreerd en onzeker voelen. Dit geldt vooral als u eerder hebt gemaakt mislukte gewichtsverlies pogingen. Afvallen met een wekelijkse dieet maaltijd plan behelst het kiezen voedsel combinaties die je daadwerkelijk zult eten

Instructies

•  Stel een geschikte gewichtsverlies doel. Dit helpt u voordelig maaltijd plannen. Vergelijk uw startgewicht met medische aanbevelingen op basis van uw lengte, leeftijd, geslacht en onderliggende gezondheidsproblemen. Streven naar een bepaalde hoeveelheid gewicht per week te verliezen, terwijl het naleven van veilig gewichtsverlies praktijken.

•  Kies gezonde voedingsmiddelen die het kleurenspectrum en groepen voedingsmiddelen overspannen. Pick voedingsmiddelen laag in calorieën en vet, zonder afbreuk te doen aan een aangename smaak. Hoewel je niet hoeft om de smaak van elk stukje voedsel dat je eet, met inbegrip van levensmiddelen je vergroot je kansen op de naleving van uw maaltijd plan houden. Raadpleeg de voedingsdriehoek om ervoor te zorgen dat je niet het weglaten van geschikte keuzes en om jezelf bloot te stellen aan nieuwe opties.

•  Rid verleiding uit je voorraadkast en koelkast. Het wegwerken van de mogelijkheden om af te wijken van uw maaltijd plan kan leiden tot een groter succes. Dit kan onder meer teruggooien uw favoriete vet voedsel, of het scheiden van multi-use-pakketten in afzonderlijke porties om u af te schrikken van overeten.

•  Maak uw maaltijd plan. Plannen uit vijf maaltijden voor elke dag dat het ontbijt, lunch, diner en twee snacks bevatten. Gebruik een calorie gids en elk voedingsproduct informatie aan meals.This assembleren waarborgen dat uw maaltijden niet aanbevolen calorieën of gedeelten overtreffen. Maak een boodschappenlijstje voor alle items die u nodig hebt voor de maaltijden van de week. Het invoeren van uw plannen in een spreadsheet programma kan u helpen georganiseerd te blijven.

•  Bereid je voor op de week. Maak een reis naar de supermarkt voor essentiële items. Clustering uw wekelijkse boodschappen in deze reis kan impulsaankopen te voorkomen. Breng een dag scheiden van voedsel in kleinere porties, of zodat hij klaar is om te koken. Voorbeelden hiervan zijn het snijden van groenten voor een snelle gebruik in salades, of het mengen van uw eigen trail mix in snack zakken.

Hints

  • Leg je plan van het gewichtsverlies om vrienden aan de wens om af te wijken van deze op te heffen.
  • Bewaak uw wekelijkse gewichtsverlies, omdat het nodig kan zijn om uw maaltijd plan aan te passen.
  • Vermijd het maken van uw wekelijkse maaltijd plan te rigide. Weten hoe je voedingswaarde vervangingen kan u helpen problemen te voorkomen.