Hoe om gewicht te verliezen met een Cereal Dieet

Hoe om gewicht te verliezen met een Cereal Dieet

Als u op zoek bent naar een goede kick-start dieet om u te helpen gewicht te verliezen, een graansoort dieet is een laag vetgehalte, weinig calorieën, op korte termijn dieet dat je een goede start kan geven aan een langere termijn gewichtsverlies programma of een snelle bevestigen als u nodig hebt om een ​​paar kilo te verliezen gewoon. Lees verder om te leren hoe om gewicht te verliezen met een graansoort dieet.

Instructies

•  Eet een gezonde granen voor het ontbijt elke dag. Heb een portie of ongeveer 3/4 van een kopje ontbijtgranen met 1 procent of magere melk en voeg wat fruit zoals sommige aardbeien, bananen of bosbessen.

•  Hebben een halverwege de ochtend snack van een stuk fruit, rauwe groenten of een lage bar vet ontbijtgranen.

•  Eet een kom ontbijtgranen voor de lunch. Eten hetzelfde soort ontbijtgranen als je gegeten voor het ontbijt of kies een andere soort die je leuk vindt. Melk en fruit toe te voegen aan de kom zo goed en overwegen om het rond elke keer dat je eet of het toevoegen van meerdere vruchten aan de kom ontbijtgranen om dingen interessant te houden.

•  Eet fruit of groente snacks in de middag halverwege tussen lunch en diner om cravings te dwarsbomen en verleidingen te verminderen om vals te spelen. Enkele suggesties onder meer fruit, een fruit cocktail cup, rauwe groenten met een laag vetgehalte dip, lage bars vet granen of één portie van een voorverpakte 100 calorie snack.

•  Geniet van een verstandige diner. Vanwege de verlaging van uw totale calorie-inname door de dag met het graan dieet, kan dit diner zijn zo ongeveer alles wat je wilt, binnen reden. Eiwit is een goed idee bij deze maaltijd, omdat een groot deel van uw andere maaltijden doen komen uit koolhydraten. Eet een behoorlijke portie zodat je vol raken en geniet van uw avondmaaltijd.

•  Eet een hapje in de avond, zoals fruit, groenten, granen bars of zelfs een extra kom ontbijtgranen met fruit als je erg hongerig zijn.

•  Volg dit dieet voor twee weken en voeg dan meer variatie aan uw dieet volgens de aanbevolen dagelijkse inname van vlees, groenten en fruit, brood en graanproducten en zuivel om ervoor te zorgen u krijgt voldoende voeding. Hoewel dit dieet kan resulteren in gewichtsverlies gedurende korte termijn, dit geen langdurige gewichtsverlies oplossing.

Hints

  • Als je een verandering, terwijl op de granen dieet wilt, overwegen het eten van granen voor het ontbijt en het diner enkele dagen in plaats van ontbijt en lunch of zelfs voor de lunch en het diner in plaats van het ontbijt. Variety zal de twee weken dieet makkelijker te verduren maken.
  • Neem een ​​multivitamine om ervoor te zorgen u voldoende voeding ontvangt gedurende deze tijd, omdat u het verminderen van uw calorie-inname zwaar evenals bepaalde behoeften, zoals eiwitten en vezels.
  • Drink veel vocht, terwijl op dit dieet te houden goed gehydrateerd, vooral als u van plan bent om te oefenen in dit dieet plan te integreren.
  • Als u gezondheidsproblemen of problemen hebt, moet u met uw arts over de veiligheid van dit dieet praten voordat het.
  • Dit dieet is een caloriearm dieet dat kan springen start een programma van het gewichtsverlies, maar mag niet worden gebruikt voor een zeer lange tijd anders kun je last hebben van een gebrek aan essentiële voedingsstoffen.