Hoe om gewicht te verliezen met de Crohn Dieet

Hoe om gewicht te verliezen met de Crohn Dieet

Ziekte van Crohn veroorzaakt ontsteking van het slijmvlies van het spijsverteringskanaal. Het is pijnlijk en leidt tot ernstige buikpijn, diarree en ondervoeding. Ziekte van Crohn wordt beschouwd een inflammatoire darmziekte. De ontsteking door ziekte van Crohn kunnen worden slopende. Een van de meest voorkomende bijwerkingen van de ziekte van Crohn is gewichtsverlies. Het is mogelijk om gewicht te verliezen als u de ziekte van Crohn. Het cruciale punt is om een ​​voedzaam dieet eten.

Instructies

•  Eet vetarm voedsel. Ziekte van Crohn maakt het moeilijk om vet te verteren. Vet voedsel kan leiden tot ernstige diarree. Vetrijke voedingsmiddelen bevatten substantiële calorieën, wat niet bevorderlijk is voor gewichtsverlies. De Mayo Clinic adviseert je niet eet gebakken voedsel, boter en romige sauzen.

•  Tel je calorieën. Om een ​​pond te verliezen, moet u uw inname van calorieën te verminderen met 3.500. Gebruik een tool zoals Sparkpeople.com om calorieën te volgen.

•  Eet kleine maaltijden gedurende de dag. Dit is gemakkelijker op het spijsverteringsstelsel. Onder meer groenten en fruit in snacks en maaltijden zoals ze zijn laag in calorieën. Spinazie, broccoli, appels en bananen zijn allemaal opties.

•  Verhoog de ​​inname van vezels. Voor sommige mensen, kan glasvezel verergeren symptomen van de ziekte van Crohn. Voor de meeste, zal glasvezel je een vol gevoel, wat leidt tot minder eten gedurende de dag. Volkoren voedingsmiddelen, zoals rijst, zijn rijk aan vezels.

•  Consumeren magere eiwitten. Mensen met de ziekte van Crohn moet rood vlees te vermijden, omdat het niet gemakkelijk wordt verteerd. Kip en kalkoen zijn beiden ideale eiwitbronnen. Niet alleen zijn ze makkelijker verteerd, magere eiwitten houdt je vol, wat ideaal is als het proberen om gewicht te verliezen.

•  Verbruik geen alcohol. Alcohol kan verergeren de symptomen van de ziekte van Crohn. Alcoholhoudende dranken bevatten lege calorieën, die gewichtsverlies kunnen belemmeren.

Hints

  • Neem multivitaminen om ervoor te zorgen dat u voldoet aan alle voedingsrichtlijnen.
  • Neem contact op met een arts voordat u begint met een dieet.