Hoe om gewicht te verliezen met 6 kleine maaltijden

Hoe om gewicht te verliezen met 6 kleine maaltijden

Om uw gewicht te verminderen moet je meer calorieën verbranden dan je in op een dagelijkse basis. Het verbranden van calorieën kan worden gedaan door het opnemen van cardiovasculaire training in uw routine of het opnemen van krachttraining. Uw voeding speelt ook een belangrijke rol in uw gewichtsverlies inspanningen. Als je eet te veel mesten, suikerhoudende voedingsmiddelen, zul je niet afvallen, zelfs als je uit te oefenen. Eten vaak houdt je verzadigd, zodat je niet te veel eten of te geven in resultaat-saboteren hunkeren.

Instructies

•  Verminder je dagelijkse calorie-inname met 500 tot 1.000 calorieën tot 1 à 2 pond te verliezen. per week. De MedlinePlus website staat dat het verliezen van meer dan 2 kg. per week is het gewichtsverlies van water en spiermassa; niet uit vet. Je lichaam denkt dat het verhongeren, waardoor indien vasthouden vet.

•  Eet een kleine maaltijd om de twee tot drie uur te voeden uw lichaam een constante voeding en houd je bloedsuikerspiegel stabiel. Bereid tot zes maaltijden van tevoren, zodat je minder kans om af te vallen uw dieet. Schaf plastic containers, zodat u gemakkelijk maaltijden mee kunt nemen.

•  Plan de momenten waarop je eet en eet maaltijden op hetzelfde tijdstip iedere dag. Maak maaltijd tijd een dagelijkse routine, omdat je minder kans om te vergeten om te eten of maaltijden overslaan.

•  Let op je portiegrootte bij het ​​eten vaak, omdat het verliezen van gewicht door het eten vaak alleen werkt als je eet kleine maaltijden. Verdeel uw ontbijt, lunch en diner in een half tot zes kleinere maaltijden gemakkelijk te maken. Vraag om slechts de helft van een maaltijd in een restaurant, neem een ​​deel van je maaltijd te gaan of delen van een maaltijd met een vriend.

•  Neem 30 tot 60 minuten van elke dag om cardiovasculaire oefening die zal rev up van uw stofwisseling en verbrandt vet doen. Voeg full body krachttraining om uw oefening routine, twee dagen van de week om te boetseren en te verhogen spierweefsel die je lichaam het omzetten van voedsel in energie houdt de hele dag, zelfs wanneer je rust.