Hoe om gewicht te verliezen in zeven weken

Hoe om gewicht te verliezen in zeven weken

Van plan om gewicht te verliezen in zeven weken zal je genoeg tijd om een ​​veilig en correct te doen. Uw doel moet zijn om verliezen 1-2 pond per week, voor ten hoogste gewichtsverlies van 7 tot 14 pond. Tot 1 pond per week te verliezen, moet u uw wekelijkse calorie-inname verlaagd met 3500 calorieën, wat zich vertaalt naar ongeveer 500 calorieën per dag. De beste manier om dit te bereiken is om uw oefening te verhogen tot 250 extra calorieën per dag verbrandt, en verminderen uw dagelijkse voedselinname, zodat je verbruikt 250 minder calorieën.

Instructies

•  Eet minder. Als u zich snijdt bijna 100 calorieën van elke maaltijd, zult u uw doel van het snijden van 250 calorieën per dag zonder dat er grote veranderingen die moeilijk vol te houden zou zijn hebben ontmoet. Eet een kleine hoeveelheid graan bij het ontbijt in plaats van een grote kom 100 calorieën slaan. Het eten van een broodje op een snee brood in plaats van twee zal hetzelfde doen bij de lunch en bij het diner eet minder calorierijk vlees en vul je bord met salade of groenten.

•  Snack regelmatig. Niet eten voor uren op een moment kan je erg hongerig te maken, wat betekent dat je te veel eten tijdens de maaltijden. Het belangrijkste is wat je snack op: U kunt honderden calorieën gesneden uit uw dieet door het elimineren van junk food en vetrijke snacks en het kiezen van groenten en fruit met een kleine hoeveelheid eiwit. Denk rauwe veggie sticks met hummus, of een salade met gehakte up deli vlees.

•  oefening elke dag. Wandelen voor een uur in een matig tempo kan meer dan 250 calorieën te verbranden. Als je wilt werken in minder tijd, verhoogt de intensiteit. Draaien voor 30 minuten of het doen van low-impact aerobics 45 minuten zal ook verbrandt ongeveer 250 calorieën. Ongeacht wat oefening u ook kiest, verschilt het een beetje. Voeg snelheidsintervallen om uw calorieverbruik te verhogen, en een lift gewichten minstens twee keer per week om spiermassa op te bouwen.

•  Limit koolhydraten. De meeste mensen baseren elke maaltijd op koolhydraten: granen en toast bij het ontbijt, broodjes tijdens de lunch en pasta en brood bij het diner. Verminder de hoeveelheid koolhydraten die je eet, en verbruiken ze vroeg op de dag. Uw diner dient te bestaan ​​uit bonen of magere kip, vis of rundvlees, samen met een grote hoeveelheid salade of nonstarchy groenten.

•  Niet eten na het diner. Het eten laat op de dag is niet goed voor je, omdat je niet de tijd om werk uit de calorieën voor het slapen gaan hebben. Ook het voedsel dat we snack in de avond hebben de neiging ongezonde, die veel onnodige calorieën toevoegt aan uw dieet te zijn.

•  Veel water drinken. Het drinken van twee glazen water voor elke maaltijd kan u helpen een vol gevoel zodat je minder zult eten. Duidelijk bouillon soepen ook werken. En als je werkt regelmatig, het drinken van water zal je gehydrateerd.