Hoe om gewicht te verliezen in zes weken

Hoe om gewicht te verliezen in zes weken

Het overnemen van de taak van het verliezen van gewicht kan een stressvolle beslissing. Bovendien, als je een bepaalde hoeveelheid gewicht moet verliezen binnen een periode van zes weken, voor een bepaalde gelegenheid of gebeurtenis, de stress factor kan omhoogschieten. Maar met doorzettingsvermogen, kan worden bereikt.

Instructies

•  Mark of markeer zes weken op een kalender. Hang het op een plaats waar het zichtbaar is en u in staat om gemakkelijk af te bakenen elke dag zijn. Dit zal helpen houden u verantwoordelijk voor je daden en je helpen gefocust te blijven.

•  Maak een voedingsplan en schrijf het op. Focus op hele vruchten en groenten, volle granen, magere zuivelproducten, magere eiwitten en gezonde vetten. Als u hulp nodig het bedenken van een gezond plan voor nodig, vinden Dietary Guidelines for Americans op MyPyramid.gov. Gebruik een online calorie behoeften calculator om bij benadering te bepalen hoeveel u kunt eten per dag en toch afvallen.

•  Let op je porties en vermijd hersenloze eten. Koken en je eigen maaltijden te bereiden thuis. Vermijd witte suiker, pasta en rijst, en in plaats daarvan richten op volkoren voedingsmiddelen. Beperk de hoeveelheid verzadigd vet en bewerkte voedsel dat je eet. Verzadigd vet wordt gevonden in verwerkte voedingsmiddelen, zoals worst, boter, spek, chocolade en kaas. Met behulp van een low-fat kookboek kunt voedselbereiding makkelijker en leuker te maken.

Drink minstens acht 8-oz. glazen water per dag. Het water kan fungeren als een eetlustremmer, terwijl het helpen om je lichaam van overtollig water gewicht kwijt. Draag een fles water met u voor een eenvoudige fill-up gedurende de dag.

•  Voeg oefening in uw gewichtsverlies regime, voor de snelste resultaten. Oefening ten minste drie keer per week om je stofwisseling te verhogen en vet te verbranden. Als u dit na week een die je niet zo snel als je zou willen verliezen, kan het nodig zijn om vaker te oefenen of het verhogen van uw intensiteit.

Aerobic oefening is een van de meest effectieve manieren om vet te verbranden. Bind op een paar sneakers en neem een ​​vermogen wandeling buiten. Om uw lichaam strakker en sterker, kunt u opnemen krachttraining ook. Dit zou het opheffen van een aantal lichte gewichten op de dagen dat u niet uitvoeren aërobe oefening. Door het stimuleren van uw stofwisseling door middel van oefening, zul je niet alleen de schaal naar beneden gaan, maar je zal inch ook verliezen.

•  Schrijf alles op. Of het nu de oefening krijg je of het voedsel dat je verbruikt, schrijf het in je eten en lichaamsbeweging dagboek, die zo simpel zijn als een kleine notebook kan zijn. In je dagboek voedsel, let op de tijd dat je eet, wat je eet en hoeveel calorieën elk voedingsmiddel bevat. In de training dagboek, let op de aard van de oefening en hoe lang je gewerkt of hoeveel mijlen u gedekt.

Blijf binnen uw calorie-richtlijnen voor de snelste resultaten. Gebruik een pocket calorie gids samen met uw voedsel dagboek om deze berekeningen te maken. Noteer de calorische waarde van elke verbruikte voedsel en totaal ze aan het eind van de dag.

Hints

  • Vermijd het eten 's nachts. In plaats daarvan, hebben een warm kopje kruidenthee of houd je handen bezig met het lezen of bewerken.
  • Niet geobsedeerd door de weegschaal te worden. Weeg jezelf een keer per week. Zorg ervoor dat het ongeveer op hetzelfde tijdstip en dragen dezelfde hoeveelheid kleding voor de beste resultaten.
  • Raadpleeg een arts alvorens een gewichtsverlies of oefening regime.
  • Veilig gewichtsverlies wordt beschouwd als 1 tot 2 pond. per week. Indien na de eerste twee weken dat u sneller verliezen dan dat, kan het nodig zijn om uw calorie-verbruik te verhogen. Het verliezen van gewicht te snel kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.