Hoe om gewicht te verliezen in twee weken zonder pillen

Als u een belangrijke gebeurtenis bij te wonen, zoals een bruiloft of klasse reünie, zal u wilt uw best uit te zien - en dat zou kunnen betekenen afslanking. Het verliezen van gewicht snel kan hard zijn, en vereist vaak veel inzet en tijd. Dieet pillen zijn beschikbaar; u kunt echter kilo's verdwijnen in twee weken zonder de hulp van een supplement. Door het volgen van een voedzame plan, kunt u maximaal veilig te verliezen tot 6 pond in slechts 14 dagen.

Instructies

•  Stop met het drinken van frisdrank. Je moet ook gesneden sap en gearomatiseerd water, omdat ze een hoge calorische waarden en eenvoudige koolhydraten --- de koolhydraten die worden geassocieerd met gewichtstoename bevatten. In plaats daarvan, drink 0,5 liter water voor elke pond je weegt.

•  Eet kleinere maaltijden vaker. Probeer tot zes kleine maaltijden --- ontbijt, lunch, diner en drie gezonde snacks verbruiken --- gedurende de dag. Afhankelijk van uw huidige lengte en gewicht, eet 300 tot 400 calorieën voor uw belangrijkste maaltijden en 100 tot 150 calorieën voor snacks. Eet voedzame voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen en mineralen en weinig calorieën, zoals magere eiwitten en verse producten zijn.

•  Start een cardiovasculaire oefening programma. Oefenen elke dag gedurende 45 minuten tot een uur of meer - als je de tijd en energie. Als je niet genoeg tijd voor een lange cardiovasculaire sessie hebben, doe een hoge intensiteit interval training (HIIT) workout voor 20 tot 30 minuten. HIIT verbrandt meer vet in een kortere periode van tijd, zoals u zal verhogen van uw intensiteit en de weerstand elke minuut of twee. Volgens bodybuilding.com, hoge intensiteit interval training is effectiever dan normale cardiovasculaire oefening.

•  Weeg jezelf elke paar dagen. Normaal gesproken moet lijners hun gewicht een keer per week te controleren; echter, is het een goed idee om vaker te wegen met een twee weken durende time line. Zorg ervoor dat op de weegschaal tegelijkertijd elke weging, als gewicht kan fluctueren gedurende de dag.

Hints

  • Als u een reeds bestaande medische aandoeningen, zoals astma, raadpleeg dan uw arts voordat u een nieuw dieet. Probeer nooit om gewicht te verliezen door honger jezelf, omdat het kan leiden tot medische problemen en eetstoornissen.