Hoe om gewicht te verliezen in minder dan 7 dagen

Hoe om gewicht te verliezen in minder dan 7 dagen

Je hebt lange termijn doelen en korte termijn doelen. Terwijl uw doelstellingen op lange termijn kunnen onder meer het verliezen van gewicht, kunt u die toevoegen aan uw lijst op korte termijn ook. U kunt afslanken op een gezonde manier in minder dan 7 dagen door het veranderen van een paar dingen die u op dat moment doet in je dagelijks leven.

Instructies

•  Stel redelijke doelen. Je kunt niet verwachten dat 20 of meer kilo's te verliezen in een week. Een gemiddeld gezond gewichtsverlies gedurende 7 dagen 1 tot 2 £, mogelijk tot 10 als je zwaarlijvig beschouwd BMI (body max index) standaarden.

•  Maak een menu. Als u uw maaltijden van tevoren te plannen, heb je meer kans om zich aan uw voedsel keuzes. Drie volledige maaltijden per dag, evenals snacks gedurende de dag zijn ideaal. Beperk maaltijden kleine, maar voldoen maaltijden die eiwitten en vetten, alsmede koolhydraten spaarzaam bij elke vergadering omvatten.

•  Shop voor je eten voor de hele week. Met behulp van uw menu uit stap 2 te kopen al uw voedingsmiddelen. Op deze manier heb je geen excuses te dwalen van uw plan.

•  Schedule oefening. Net als menu planning, oefenen kan een routine die is natuurlijk en aangenaam geworden. Deelnemen aan activiteiten die zijn verheugend voor u en degenen die u gemotiveerd te houden.

•  Blijf gehydrateerd. Gewichtsverlies tijdens de eerste paar dagen kan water gewichtsverlies. Maar om je lichaam van overtollig water gewicht kwijt, je moet verhogen en blijven om iets te drinken. Water is de beste keuze, maar een calorie gratis optie zoals Crystal Lite kan smaak toe te voegen en kan uw onbedwingbare trek in zoetigheid te beteugelen.

•  Eet. Zo dom als het klinkt, moet je eten om gewicht te verliezen.

Hints

  • Draag een fles water met u te allen tijde.